Magda Rosa Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Od kiedy karuzela dni kręci się w lewo marzenia upadłe jak anioł służą innemu słońcu co z tego że rozpływałam się rzeką na mapie nieba ustami skraplałam obecność ciecz ma większą gęstość od oddechu zaczynało się ściemniać ulicami źrenic wprost pękniętą głowę tulę do muru uderzę gdy się zagoi
Sunny Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Dla jednego karuzela dla drugiego szczelnica a dla innego LolekCostner :) Wierszem przedstawiasz uczucia rozmazane na zimnej ścianie z ludzkich spojrzeń... Spodobała mi się forma wiersza i treściwość która sprawia że chętnie przeczytałem go kolejny raz - przed napisaniem swojej opini. Pozdro. Sunny http://poezjamalowana.blog.onet.pl
Magda Rosa Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Dzięki bardzo za spojrzenie! A szczególnie za kolejny raz. No I mam nadzieje, ze będa jeszcze kolejne:-) Pozdrawiam MR
kyo Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 no nie tym razem, nie podoba się ani ani:( Pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Madziu, prawdę mówiąc, nie wiem, w którą stronę kręci się karuzela. Co z ro(z)bicie(m).... podobają mi się wersy... " rozpływałam się rzeką na mapie nieba, ustami skraplałam obecność"... ale... "ciecz ma większą gęstość, od oddechu zaczynało się ściemniać, ulicami źrenic wprost"... juz ne tak... i potem... "pękniętą głowę przytulam do muru, uderzę gdy się zagoi"....ładnie, choć dałabym... tulę do muru... tyle ja, czyli plus minus...:). Serdecznie pozdrawiam... :)
Magda Rosa Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Dzięki kyo za pozostawienie śladu, mimo, że nie tym razem. Nato, nad "tulę" pomyślę, może rzeczywiście lepiej. A za spojrzenie dzieki wielkie i za plus minus też. Może następnym razem będzie bardziej:-) Pozdrawiam wdzięcznie MR
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Pani Magdo, jest tu dużo nowych sformułowań, niebanalnych i za to ma pani plusa:) Jest to materiał do doszlifowania, jak najbardziej wart jeszcze odrobiny wysiłku - np. nie podoba mi się "innemu słońcu" (wiem, jestem zboczony;). A co do kręcenia: może "w odwrotnym kierunku", albo "do tyłu", chociaż sam nie wiem. Generalnie: nie jest źle:) Pzdr!
Magda Rosa Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo za komentarz. No i za plusika oczywiście. Co do tego słońca, to jak inaczej, żeby zostało tak samo? Ale w odwrotnym kierunku albo do tyłu jakoś tak... zwyczajnie, jak zwykła karuzela, a tą widziałam inaczej. Już sama nie wiem. Ale dobrze, że nie jest źle;-) No i nie "pani":-) Pozdrawiam MR
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Nie no, nie ma co szaleć - ja nic nie wymyśliłem, a ty sobie głowy nie nabijaj:) Jest oki, zwłaszcza z tym kręceniem - stwierdzam po namyśle:) Pzdr!
Magda Rosa Opublikowano 10 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To za to "po namyśle" też dzięki. A nad slońcem z kolei ja pomyśle, może jeszcze ktoś coś podsunie. Pozdrawiam i zapraszam ponownie MR
Rekomendowane odpowiedzi