kyo Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 otwarte drzwi lodówki rozmarzam się dla twojego posłuchaj zakładam superlatywy popatrz może tak? ja się nie znam na lewatywach, ale je się chyba robi a nie zakłada? może mnie ktoś uświadomi, heheh;) wiersz, nie porwał ale coś w nim siedzi interesującego:) Pozdrawiam
ot i anka Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm, co mają lewatywy do superlatyw nie wiem, ale cóż... dziękuję za odwiedziny w każdym razie:) pozdry
John_Maria_S. Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 co to jest "powczorajszy" ? Jak możesz, to wytłumacz. Chyba, że dla TWA to jest bez znaczenia.Pozdrawiam :))
ot i anka Opublikowano 10 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 powczoraj- dzisiaj. logiczne???
John_Maria_S. Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 bardzo! todojutrzejszydzień. To znaczy do jutra ! kumasz?!
ot i anka Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 "powczoraj" jest czysty,jasny i brzmi. To twoje to kulfon wyciśnięty na siłę. pozdrowienia
ot i anka Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 wchodzę przez okno enter powczorajszy dzień -------> mogłabym napisać dzisiaj, ale,zauważ,co jest niżej ------------------------->wcale nie zapomniałam-----> chyba nie muszę tłumaczyć, że powczorajszy jest neologizmem, który podkreśla,że coś stało się wczoraj, że peelka już jest dziś ale nie zapomniała...a czego każdy sobie może dopowiedzieć. właściwie jak się pilnie przeczyta, to nie ma tu nic niejasnego, ani bezsensu, ale proszę pytać. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi