zak stanisława Opublikowano 6 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Emerytura, cóż to takiego, czy oznacza koniec wszystkiego. Cztery ściany pokoju, dla świętego spokoju? Koniec plotek przy kawie, - ja się tak nie bawię! Portfel cienki, aż płaski. O rachunki niesnaski. Koniec zagranicznych wojaży, koniec spełnionych marzeń.
Vanity fare Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Cała prawda jak żywa. Żałosna perspektywa.
Ewa_Kos Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. emerytura Stasiu to coś pięknego można wywalić wszystko do kosza i zacząć nowe życiowe wątki znając z autopsji złego początki że kasy nie ma? A było za wiele? niech tylko starczy na ''chleb i wodę'' wesoła dusza nie musi kucharzyć ubierzmy w radość naszą swobodę
zak stanisława Opublikowano 7 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 no, cóż zostaje jeszcze nadzieja lub mżonki o wielkiej wygranej gdy jednak wiatr je wywieje oddam się poezji kochanej
Ewa_Kos Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie oddam sie już niczemu nawet gdy będzie złote poezja wykoleguje z wdziękiem pokaże własną miernotę a teraz co by smutno nie bylo znikłam i zobacz jak miło sie zrobiło
zak stanisława Opublikowano 7 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 z twoim zniknięciem miło wcale nie jest a ja z tęsknoty wyję i skowyczę jak pies dziewuszki na emeryturę nie wyślemy niech uczy dzieci z uszami oślemi.
Rekomendowane odpowiedzi