DrDrei Opublikowano 6 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 -czego potrzebujesz by napisać wiersz -spokoju zamknęli mnie na godzinę w pokoju cztery ściany stół drewniany czarny długopis kartka papieru brudnopis czystopis krzesło też drewniane miejsce obce nieznane otworzyli po godzinie -o czym napisałeś -o rodzinie -skłamałeś-jest o śmierci -moja przyrodnia siostra idioci stali jak słupy soli i na wieki mieli już tak pozostać
Marian Koń Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzę, że samobójstwo przeżyłeś ;-) ten jest lepszy, wyrzuć koniecznie pokoju nic nie dodawaj tylko to usuń, powstaje głupi rym i wydłuza niepotrzebnie linię, a czy to dziupla czy nora to już zostaw innym brudnopis czystopis daj w jednej lini wtedy ucieknie ci jedna końcówka -is "i" z ostatniego wersu też precz, powiem tak jest nieźle jak na początek oczywiście + pozdrawiam
Klaus Kalarus Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Owszem, nieźle. Postaraj się napisać kolejny wiersz tak, aby odbiorca mógł nad nim choć trochę pomyśleć. Stosuj więcej tropów stylistycznych i unikaj gramatyczności w klauzuli. Zakończenie zawiera oklepany, wszystkim znany idiom, w jego pierwotnym znaczeniu. Prezentowałby się ciekawie, jeśli byś go wykorzystał w pomysłowym kontekście, nadając mu nową jakość semantyczną. Pozdrawiam
EWA_SOCHA Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 ja jakaś niehalogienek jestem dziś; po chwili załapałam w czym rzecz, ale nie przemawia to do mnie; może następnym razem;) pozdrawiam serdecznie ewa
zak stanisława Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 ale pomysł dobry! pozdrawiam ES
pathe Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 podoba mi się sposób wprowadzenia dialogu. nie mój styl pisania, ale zły nie jest.pozdr!:)
fr ashka Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja nie załapałam ...
Rekomendowane odpowiedzi