Tomasz H Opublikowano 4 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 zaprosiłaś mnie do walca powiewem białej sukni zwabiłaś śnieżnym muślinem otoczona to tylko taniec proszę chodź ściana się nie przewróci zobaczyłem masz czarną bieliznę za inne pieniądze kupioną muzycy zaczęli się mylić białe wino podali w czarnych pucharach grając kankana z fokstrotem krok mi się pomylił 29.08.2006
Tomasz Obłuda Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 kurcze nie wiem czemu ale mi sie podoba bez kitu, a więc chciałbym podziękować panu za ten utwór, poprawił moje samopoczucie na tą chwilę, pozdrawiam
pathe Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 białe i czarne dobro i zło dosyć oczywiscta symbolika,ale przynajmniej spójnie.ode mnie plus, ale skoro tu o muzyce, uczuciach itd to poprawiłabym rytmikę, szczególnie ten frg kuleje zobaczyłem masz czarną bieliznę za inne pieniądze kupioną muzycy zaczęli się mylić pozdr!
Stanisław Kamykowski Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 może głupio to zabrzmi, ale cóż... za płaskie cztery strofy pisane w identyczny sposób i pointa idealnie się pod to podpina (tzn. idealnie do tej płaskości) minus, pnieważ wiersz powinien gdzieś zmierzać, a nie być tylko równiną pozdrawiam
fr ashka Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ogólnie nie wiem, ale coś jest w końcówce, co misie podoba pozdr, frrr ;))
a._mrozinski Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Logiczniej byłoby zakładać do białej sukni białą bieliznę :) a tak serio to podoba mi się, można się spokojnie zatrzymać i pomyśleć. a. mroziński
Rekomendowane odpowiedzi