SkAzAnA zA dUmĘ Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 podeszłam do starszej Pani z takim pytaniem czy Pani jest gotowa, proszę Pani? nie wie, co ja mówię czy jest Pani czysta, cała? zdziwiona bardzo o proszę, ma Pani beret... ładny cieszy się, lubi mnie czy słucha Pani radia, proszę Pani? tak, modli się do niego nie ładnie... Chrystus błądzi po ulicach a że głupoty gadam proszę pomóc innym, rozumie Pani? chwyta mnie za rękaw w myślach się pomodliłam (nie do radia) otwieram oczy- nikogo nie ma zniknęła Pani, proszę Pani? cisza tak, Bóg jest sprawiedliwy istnieje
Jerzy Rybak Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapowiadało się na niezłą story z serii nekro-soft
zak stanisława Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 o proszę, ma Pani beret... ładny---moherowyczy słucha Pani radia, proszę Pani?---rydzy- ka? pora na grzyby?tak, Bóg jest sprawiedliwy---i co z tego wynika? pozdrawiam ciepło ES
marek dunat Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 no tak ;-) zgrabniutko . pozdrawiam .
SkAzAnA zA dUmĘ Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Dzięki za wszystkie opinie:) PoZdraWiAm;)
Jerzy Rybak Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aLe naM PAnI zaJeFaJNie OdpOWieDZiaŁa
SkAzAnA zA dUmĘ Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapowiadało się na niezłą story z serii nekro-soft Okey, dla Pana specjalnie:) : Nie żadna Pani, mam 16 lat I nie spotkałam się z tym pojęciem- nekro-soft O co chodzi?
Jerzy Rybak Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakby zrozumiałe, ale: to kwestia czasu :) ps. nekro-soft to taki soft-neologizm, ot - żeby nieletnich nie gorszyć, pozdr.
Miłka Maj Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 i softem przyyyErypał;p należało się
mayka Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Z komentarzy na tym portalu to można inspirację do kabaretu czerpać. Dla mnie bomba :) (komentarze, nie "wiersz")
Bartosz_Cybula Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ostatnio obejrzałem krótki filmik, w którym to jakaś babcia (stara ale narwana jak cholera) wyrzykiwała, że ojcu Tadziowi należy przyznać Nobla, Nobla (tak dublowała to słowo), miałem taki ubaw, że prawie się zanosiłem. Po przeczytaniu tego wierszyczka także o mało się nie zaniosłem. Kiepskie to niestety, podobnie jak pomysł tejże babci o przyznaniu Tadziowi Nobla. P.S. Proszę się odzwyczaic od TaKiEgO pisania bo to drażni. Pozdrawiam
ot i anka Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 wierszem to trudno to nazwać, opowiastka, i to kiepska i większego sensu nie mająca...eh. I muszę rację przyznać Bartoszowi Za TaKiE PiSaNie, co DraZnI jak...bardzo:) pozdrawiam( może lepiej najpierw do warsztatu wrzucać?)
Rekomendowane odpowiedzi