Mark Kitschmann Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Kiedy zmieniam hasło wyskakuje jakiś błąd... Nie mam zamiaru logować się jakąś plątaniną znaczków, której nigdy nie zapamiętam.
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Wiem, że tak jest, ale nie znam przyczyn. Warto by spytać administratorów, o ile takowi w ogóle tu jeszcze istnieją (np. moja petycja o pewne zmiany w serwisie nie otrzymala nawet odpowiedzi).
Jego Alter Ego Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 z tym samym problemem zgłosiłam się mailowo do aniołka...i nie bede przeklinać,bo juz dosc pod nosem nabluźniłam.jak masz opere to Ci automatycznie zapamieta Twoje hasło ale fakt faktem,wkurzające to jest
Magda Rosa Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 A ja dodałam sobie do ulubionych tą stronke gdy byłam na niej zalogowana i teraz za każdym razem jak klikam na zakładkę, to otwiera mi już zalogowaną. Po prostu sie nie wylogowuje. Jest to jakies rozwiązanie, przynajmniej chwilowe, do czasu, aż będzie umożliwiona zmiana hasła. Pozdrawiam MR
kyo Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też tak mam, hehe ;) Pozdrawiam all :)
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też tak mam, hehe ;) Pozdrawiam all :) Ja też. I dodatkowo Opery używam, a hasło trzymam gdzieś w mailu. Warto się zabezpieczać ;).
Magda Rosa Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja tez trzymam w mailu, bo czasem sie przydaje;-) Pozdrawiam MR
ula Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 a ja sobie zapisałam w notatkach w telefonie :-))
Joanna_Soroka Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Mam pytanie Jak można przeczytać komentarze pod tekstem jeśli jest ich duzo i zajmują więcej niż jedną stronę? Otwiera mi się tylko pierwsza, do następnych nie mam dostępu.
Dorma Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W prawym górym i dolnym rogu jest napisane "Strona: 1 a jeśli wątek ma więcej niż jedną strone to kolejno 2 3 4 itd. Jesli Pani tego nie ma to cos jest nie tak
Joanna_Soroka Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 W rogu jest napisane tylko strona 1, obydwie strony są na liście i kiedyś było tak, że podświetlała się jedna lub druga. Teraz żadna. Myślę że to jakiś błąd i dlatego pytam czy tylko u mnie. Przeglądarki zmienić też nie mogę, ze wzgledu na hasło, którego już nie pamiętam a nie można go też zmienić. Czy ktoś się w ogóle zajmuje na stronie usuwaniem takich błędów?
kyo Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę rozjaśnić ekran, może Pani nie widzi;P też miałem ten problem ale już jest oki, to znaczy nie widzę kolejnych cyferek, ale wiem, że tam są, hehe. Pozdrawiam
fr ashka Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak masz Mozille Firefox to też zapamiętuje :) a hasło można dostać nowe, ja juz kilka musiałam nowych dostać :P
Joanna_Soroka Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Dzięki fr ashka hasło już zapamiętane :) kyo, też dziękuję rzeczywiście podświetla się tylko jedynka, ale jeśli się kliknie obok, to wskakuje następna stona. Taki hokus-pokus, nie ma a jest :))
Rekomendowane odpowiedzi