Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 to myślisz pan panie rewiński że z wyuczonych liter słowa ze słów galopu teksty wiersze i klepiesz pan jak wiejski kowal słucham a łokcie panie swierzbią nawet kolana szemrzą drętwe język by pieprzył z przeproszeniem że uszy panie by uwiędły napisz pan światło świecy w słońcu albo wieczności mrok jak ciemno powiedz pan jak to jest przy krzyżu pod niebem w łóżku albo w wszędzie
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 dz, pozdrawiam. Ale. tak to jest.Let's go! Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, czy Ty byś chciała polemizować?
zak stanisława Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 nie pod każdym kioskiem ludzie potrafią słuchać poezji, dobrze wyszkoliłeś swoich słuchaczy Stefanie podobisiem pozdrawiam ciepło ES
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Stachusiu, za mało Cię uzmysławiałem, ale tam...kiedyś....
zak stanisława Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wcale!!! jak tak można.....
Jego Alter Ego Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 w wszędzie- dobre:) w ogóle dobre, lekcja pokory.Jak masz pan panie rewiński jakieś wątpliwości to ja powiem,niewazne gdzie(pod niebem czy pod kioskiem),pisz pan i nie przestawaj pzdr/martyna
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Martynko, dz, będę, pozdrawiam. Stefan.
M._Krzywak Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Co u mnie dzisiaj grac będzie ??? Pan panie i tak jest wierszopis, już się mnie podoba.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja Pana Panie nastrajam na to co trza, graj! Ojczyzna woła! Szable w dłoń! Pozdrawiam serdecznie, Stefan.
M._Krzywak Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja Pana Panie nastrajam na to co trza, graj! Ojczyzna woła! Szable w dłoń! Pozdrawiam serdecznie, Stefan. W razie czego mam wpisaną służbową ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Mamy Michale zaległe spotkanie, pamiętasz? Baby mogą być.
Rekomendowane odpowiedzi