HAYQ Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Pewien kloszard - przez trwogę Żłopał swą "Łolabogę", Bowiem z żalu o śmierci już myślał. Bo jak stał gdzieś na "czuju" Krzyknął o kimś - ty ch... Dziś już wie, kogo wtedy zwymyślał.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 U tego kloszarda dupa bardzo twarda i gdy nawet kijem ktoś mu ją obije on dalej trwać będzie w tym swoim obłędzie, że gdy łyknie wino to kłopoty zginą.
EWA_SOCHA Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Była to jego żona, tak rozumna co silna i dumna. Dwa razy nie myślała, tylko skur.. w mordę dała. Taka z niej baba była jurna ;)
Vanity fare Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 http://galba.blox.pl/html
Kinga Modest Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 gdy nas kaczki kaczym chodem zamiast nad staw wiodą w pole my patrzymy jak te kury z kogo piórka zdrą do skóry... (ciąg dalszy niech kto dopisze bo mnie złapała jedna z zadyszek gdy patrzę na to i na siebie z boku mówię- co się pieklisz daj babo spokój tyle zmienisz co kąt widzenia resztę prokurator i dochodzenia)
HAYQ Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem, czemu kloszard Tak zawzięcie pije. Po co się pod pręgierz Wystawił w sposób głupi. Może dzięki "nafcie" Świadomość w nim mniej wyje, Bo jedno co może, To tylko się ...upić?
EWA_SOCHA Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem, czemu kloszard Tak zawzięcie pije. Po co się pod pręgierz Wystawił w sposób głupi. Może dzięki "nafcie" Świadomość w nim mniej wyje, Bo jedno co może, To tylko się ...upić? może z Alą Hanią Lukrecją ale po % ma problem z demencją chwyta więc kloszard butelkę z winem i jak Święty Mikołaj śmiga kominem wszak przepychanie jego życia esencją
Rekomendowane odpowiedzi