Bell Canto Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Jakbym czegoś nie wiedziała, bo przecież nie wiem nic strachem podkrążone serce mam po bezsennych snach znów uciekam, jakżeż tam gdzie nie dogoni nikt, milknę, cichnę, łkam. Normalnie i pięknie, Kochanie tak mnie kołysz uwolnij od nocy bez Twych ramion od dnia bez Twych oczu Skoro jesteś, skoro jestem nie tylko głosem, nie tylko echem ziemią i niebem, wcieleniem - mym światem stań się. Normalnie i pięknie, Kochanie tak mnie kołysz uwolnij od nocy bez Twych ramion od dnia bez Twych oczu.
kyo Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 no dobra, niech będzie, ale jest pewna niekonsekwencja;jakżeż taki fajny kfiatek sobie samotnie na polanie rośnie,heh, jak to? może go wyrwiemy, co? a, i jeszcze bezsennych snach prawie jak oksymoron więc może też wyrwiemy lub coś z tym zrobisz? przyjemny wiersz, ale mnie osobiście nie poruszył ;) Pozdrawiam
Bell Canto Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 serdecznie dziękuję za komentarz :) jakżeż wyrazić mam ból bezennych snów.....
ula Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 coś mnie tu swędzą te rymy, uważam, że są niepotrzebne... a żebym nie była za mądra w gębie, to podam przykład: jakbym czegoś nie wiedziałabo przecież nie wiem nic strachem podkrążone serce po smolistych* snach znów uciekam nie dogoni nikt itd itd *smoliste=takie czarne, bez obrazu, chociaż sny zawsze jakieś są, tylko czasami ich nie pamiętamy, ale wiem o co chodzi;-) baisemains, Ulka- pszczółka
Bell Canto Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ula, dzięki za komentarz, ale "smoliste" kojarzą się ze stolcem :) (aż tak przesrane to te sny nie były)
ula Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o ja cię, Ty to masz skojarzenia nader dziwne:-)
Rekomendowane odpowiedzi