playing_angel Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 zgarbione ściany trzydziestoiluśtamletni stół parę książek na parapecie papieros szpikiem rzeczy martwej złośliwiestrachem lepiej mierzy czas niż bólem wstaję z krzesła śpiewa kos robotnicy w dole kładą cegły w trosce o dobrobyt uśmiechając się słońce pali ich twarde ramiona i piersi otwieram butelkę wódki pamiętaj wanda zaraz polski kurier zapuka do drzwi z lekarstwem przyniesie łóżko pod moją głowę
Nata_Kruk Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Pozostanę jednak przy sierpniu. Pozdrawiam...:)
Anna Świderska Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 troszeczkę chaotycznie, ale ja to lubię:) pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 dla mnie zbyt chaotycznie. widzę ten tekst w rozbudowanej formie prozowatej, ze znakami przestankowymi. trzydziestoiluśtamletni - proszę Cię bardzo, zmień tę frazę, ponieważ robi mi się niedobrze. przecież można napisać trzydziestopięcioletni, albo jeszcze inaczej reasumując, do pracy, czekam na dopieszczenie serdeczności Espena Sway :)
kyo Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 eee, dobry wiersz, tylko wersy inaczej i dopiescic gramatyke, jest ok angel:) ta butelczyna mi sie mgli miedzy zrenicami, ale ehh tam, polej;) nocne zdrowaski etc :)
Rekomendowane odpowiedzi