Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 martwię się że jesteś aniołem masz tyle srebra w skrzydłach a twoje oczy obserwują zamiast milczeć jak kiedyś kiedy nie patrzyłaś wiesz czasu tak naprawdę nie ma zamiera kiedy zamykamy oczy nie patrzmy troszkę dłużej może poleci sobie do innych i zapomni o nas na zawsze
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 zmusiłeś mnie do głębszej refleksji – rozmowa z osobą, której już nie ma dla mnie całkiem dobrze tylko nie pasuje mi słowo „zdycha” może lepiej - śpi jeszcze nie tniemy czasu w poprzek dla nas zawsze płynie jednako tylko na twarzach można dostrzec zmarszczki – to tylko ludzi słabość pozdrawiam Jacek
allena Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 ''zdycha'' nie musi zostać,choć to takie napomnienie, że jenak...ale ciekawi mnie tylko, któż to jest tym aniołem ze srebrnymi ''skrzydły''? W ostatnim wersie widziałabym zapis bez - on -.:) ''Kiedy'' jest przereklamowane; przynajmniej jedno trzeba poza wiersz! :) A.
Lobo Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Przydałoby się uformować tę miniaturkę, aż prosi się o rytm. Zamiast "zdycha" - "znika", bardziej neutralnie. Najmniej precyzyjnie brzmi dystych:a twoje oczy obserwują zamiast milczeć jak kiedyś kiedy nie patrzyłaś no, do obróbki. pozdrawiam.;-)
M._Krzywak Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Stef - anielsko coś. Dwa razy "oczy" - to o dwa za dużo ;) Ale co tam... Ja tam biore takie, jakie jest. Jak zdrowie po zjeździe ??? Pozdrawiam.
Fanaberka Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Lotna ta Twoja puenta ;) Pozdrawiam Fanaberka :-)
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz za uwagę, ostatnio bluzniłem sporo, więc się nawracam, pzdr, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Jacku, przemyślę to "zdycha", pozdrawiam serdecznie, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz, popracuję, pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj, zjazd trwa na całego, zdrowie jest, pozdrawiam, dz, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz za wizytę i dobre słowo, pozdrawiam, Stefan.
zak stanisława Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 złote kobiety ze Srebrnej Góry dla Henrietty! cierpliwością nie wyczerpany anioł o czarnosrebrnych piórach łagodnością kruchy małomówny sercem żelazną miłość skrywa pod kapeluszem wybrańca Bachusa zamyślona smutkiem twarzowo się uśmiecha - pozory gdybyś nie wiedział nad czym boleje - powiem ci losie nad kolejną kolejką pozdrawiam gorąco!!!
allena Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może zechce mi Pan też odpowiedzieć? wszak zadałam pytanie:) A.
Letnia sukienka Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Stefku, chyba zgubiłeś skrzydła ;) mnie takie tam nie pociąga. pozdrawiam luśka
wesoły grabarz Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Nie wiem czy srebra na skrzydłach anioła nie ma trochę za dużo. Taki ciężar spowodować może brak lotności. Jeżeli taki scenariusz sprawdziłby się, nie byłoby przynajmniej o co/kogo się obawiać. Pozdrawiam i dziękuję za gościnę na zjeździe, było wyśmienicie.
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację , dz, pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, najbardziej przygina srebrzystość, dz za koment, pzdr, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz, coraz trudniej wymachiwać tymi skrzydłami, dz, pzdr, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może zechce mi Pan też odpowiedzieć? wszak zadałam pytanie:) A. Odpowiem, cierpliwości. Pozdrawiam, Stefan.
Oscar Dziki Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 no super, na wieczor Stefan Rewiński serwuje mi teksty z telenoweli. Teraz ja zabluznie. Kurwa, Panie Stefanie, gdzie te czasy, kiedy Pan pisal dopiero kiedy bylo o czym pisac i nie uzywal tkliwych i lzawych klisz, jak "wiesz..."? czuje sie zawiedziony. fuj. fuuj!
Rekomendowane odpowiedzi