Amelija_Em. Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 patrzysz jak przemienia rozczochrane światło skupia skóra o rozległej asymetrii zdarte zamiast butów szwy materii - ile jeszcze kreskowanych kodów złamanych obręczy na kostkach mógłbyś przysiądz że nie sama jedna po drugiej znaleziona jak maski
Niewierny Tomasz Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Nie wiem czy nie powinno być zamiast "kreskowanych kodów" "kreskowych kodów"? chyba, że nie załapałem czegoś. Pozdro
Amelija_Em. Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 jeśli podtrzymasz za dwa dni- i przekonasz-owszem.Całki.
Niewierny Tomasz Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podtrzymuję teraz i za dwa dni też;) sprawdziłem nie ma czegoś takiego jak "kreskowane kody" wystarzy, że wpiszesz w Googlach "kreskowane kody"
Amelija_Em. Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Niewiarku -taka twa natura !Dobra...a twórczość dzieci?same kreseczki .W dodatku złamane.
Amelija_Em. Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 P. Stef. a nie? Ładnie napisane: naszyfrowane.Właśnie.Całki.
Niewierny Tomasz Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A pisałem na początku, że może czegoś nie załapałem, myślałem ze chodziło o te kody na opakowaniach;), ale jak tak to tłumaczysz to ma sens.
Rekomendowane odpowiedzi