Sebastian_Pietrzak Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Był za ścianą pijany sąsiad który wyzywał nieobecną żonę telewizor radośnie grzmocił ciszę tapety wrzeszczały rozdarte a ja… trudno w to uwierzyć ale ja stałem na zewnątrz ręka wyciągała się w dotyk policzków M jednocześnie prosząc o pomoc ponieważ jest światem kroczącym przez moje życie coś eksploduje –spotykamy –zaczyna się czynić na południu naszych westchnień wystarczy że zabłyśnie iskierka i to coś wskazuje szlak –zaczynamy pragnąć nadziei że poza tymi wystrzałami korków konfetti będą wciąż powody aby oprzeć na nich piękno poranka jutro to niewiadoma tak jak ten pociąg pijanych zdarzeń nie ma planowanych zjawisk natury nie w tym pokoju tylko właśnie ja z kieszenią zaszytych myśli i z M na ramieniu tańczyłem nawet znikomo
em.gie. Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Seba nagadałeś się i zagadałeś wiersz szczególnie nie mgę Ci wybaczyć zepsucia świetnego konceptu z tapetą, która się drze (tu kalka rażąca i niepotrzebna) koszmarki w stylu "zaczyna się czynić" lub "zaczynamy pragnąć nadziei" to na pewno nie Twój poziom i jeszcze ta cała masa zapychaczy szkoda wiersza pozdrawiam em
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mi się akurat "zaczyna się czynić" bardzo podoba
Tommy Jantarek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. grzmocenie ciszy też się Ci podobało? dotyk policzków M, na południu naszych westchnień, piękno poranka, z kieszenią zaszytych myśli? podobanie się jest według Ciebie wystarczającym argumentem? Em się nie myli, to nie jest Twój poziom, bo poziom trzeba przede wszystkim mieć, a Ty jak jeszcze kiedyś potrafiłeś czasem coś dobrego napisać, to teraz robisz się monotematyczny do bólu, banalny, nudny i jedyny postęp jaki u Ciebie widzę, to w kierunku grafomanii. Szkoda, bo przypomina mi się czas jak choć kilkoma wierszami na kilkadziesiąt potrafiłes mi dać argumenty, żeby Ciebie bronić. Teraz błagam, przestań pisać te nudne i monotematyczne bzdury, przestań "grzmocić". I nie pomoże nic że na innych portalach chwalą ten wiersz (jeśli go chwalą), dla mnie jest to totalna grafomania.
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 kieszeń zaszytych myśli -podoba mi się najbardziej a co najważniejsze Magdalenie też się podoba i oczywiście nie pomoże Tobie fakt że gdzie indziej wiersz się podoba bo nie jesteś jego autorem -to wynika samo z siebie Pozdrawiam
Tommy Jantarek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 więc nie pozostaje mi nic innego jak uznać Cię za Najwyższego i Najzdolniejszego Grafomana IV Rzeszypospolitej i I Rzeszypoetyckiej
Ona_Kot Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 telewizor (...) grzmocił ciszę - to jest genialne, reszta moim zdaniem kompletnie do niczego pozdrawiam
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki dzięki doceniam
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nareszcie trochę samokrytycyzmu tak dalej ojej to może nie umrzesz sam
Rekomendowane odpowiedzi