Patryk_Nikodem Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 tak naprawdę za ścianą nic nie ma więc pierdolcie się ludzie w środku nie jest spokojnie wściekają się cyklony i burze trzeba łagodzić oddechy z herbatą i z rumem w kierunku góra - dół kołyszę się na deskach pokoju a podłoga skrzypi urojeniem mógłbym teraz spadać a tak tworzę fałszywą nieważkość zbudowałem krzyż dla chrystusa wymyśliłem monroe, hendrixa i hitlera pójdę nakarmić dzisiejsze tornado domy znikają trzaśnięciem drzwi kiedy wychodzę na zewnątrz na nowo rodzą się ludzie
Agnes Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 coś na kształt " nielogiczności". co jest za ścianą. podobno coś jest. nie wiem, czasem nie mam siły sprawdzić. ale mimo wszystko wychodzisz? bardziej przemawia do mnie ten klaustrofobiczny obraz z wewnątrz i tornado w czterech ścianach. ja bym zrobiła z tego dwa wiersze. wewnętrzny i zewnętrzny, bo w tej postaci troszkę mi się to kłóci. do dopracowania pozdr.a
Samo zło Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 cudnie nam wyszło to urojenie. jak na 2 w nocy oczywiście :) pozdr.
Patryk_Nikodem Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taa, właśnie. dzięki za korekty ;)
Nechbet Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 a ja poczytam jeszcze kilka razy, bo mi się strasznie podoba, wrócę tu jeszcze :))) na pewno. pozdrawiam serdecznie :*
Samo zło Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taa, właśnie. dzięki za korekty ;) cała przyjemność. zwłaszcza, że byłeś zaprawdę uroczy. jak nigdy ;p p.s. psuje ci coś? ;p
Patryk_Nikodem Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taa, właśnie. dzięki za korekty ;) cała przyjemność. zwłaszcza, że byłeś zaprawdę uroczy. jak nigdy ;p p.s. psuje ci coś? ;p gdzie tam ;)
Nata_Kruk Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Podpiszę się pod słowami Agnes Patryku. Nie przepadam za wulgaryzmami w wierszach, sorry. Pozdrawiam...:)
Nechbet Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 doprawdy ciekawe myśli, mocny, dosadny, odważny wiersz, podoba mi się i to bardzo, może rzeczywiście ten wulgaryzm nieco psuje tutaj wszystko, ale w ilości jeden jest do przełknięcia :) czytam Cię i zawsze czekam na Twoje wiersze, bo zawsze znajde w nich coś ciekawego dla siebie i za to dziękuję :) pozdrawiam serdecznie :*
Waldemar Talar Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Podoba sie więc należy się plus. Pozdrawiam Waldemar
Stanisław Kamykowski Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 a mi się nie podoba i nie chodzi tu tylko o jeden wulgaryzm, po prostu nie widzę tu ani jednego wersu, który wzbudziłby mój zachwyt, nic się nie kleji (ale to subiektywne odczucie), próbowałem przeczytać kilka razy, żeby lepiej zrozumieć i za każdym razem czuję (coraz większą) swoistą awersje do tego tekstu, chyba czegoś innego się po Tobie spodziewałem, więc może to moja wina, ale teraz zupełnie nie mogę się do powyższego tekstu przekonać pozdawiam miło mi widzieć Samo Zło, tylko nie wiem na jaki długi jest ten powrót
Kasia_Szymańska Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oo, Zło wróciła i nawet ma wiersze niewykasowane :) Wreszcie ktoś tu zaprowadzi porządek ;) Coś jak czak, strażnik teksasu :) Pozdrawiam.
Olesia Apropos Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 1. zdecydowanie się klei 2. pierdolicie z tymi wulgaryzmami, jakbyście nie używali - jest ok, jest potrzebne 3. oczywiście, że należy zaplusować, a nawet se wziąć smaczki:a podłoga skrzypi urojeniem tworzę fałszywą nieważkość zbudowałem krzyż dla chrystusa wymyśliłem monroe, hendrixa i hitlera domy znikają trzaśnięciem drzwi ja pozbyłabym się, albo przynajmniej pokombinowała coś z tym:kołyszę się na deskach pokoju pójdę nakarmić dzisiejsze tornado bo mi się nie bardzo;P pozdr/olcyskoniewyspane
Rekomendowane odpowiedzi