Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 czasami pakuję manatki wiążę w paczki ustawiam pożółkłe gorzkie doświadczenia zawekowane dobre chwile pare kromeczek chleba z solą tuż obok to czego nie było a chce koniecznie być od już ordery pną się na sam wierzch z uśmiechów błyskiem na pośladkachcoraz trudniej wymachiwać skrzydłami i nie parzy już ogień przy którym się grzeję słyszę przestań już latać kuśtykaj swoje dzisiaj na regale jeszcze miejsce wystarczy na jakieś jutro
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Dz eLeM,tak, spojrzenia wstecz są pouczające, pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Stef- pakuje manatki, podziwiam Twój utwór, szczególnie, że zauważam powtarzające się motywy - konsekwenciak z Ciebie. Tą nieporadnośc to prosze schowac pod kapelusz :) Serwujesz dobroci. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za aż podziwiam, od poniedziałku na 2 tygodnie nieporadność pod kapelusz i żyta zbiór w Lesie Księżnej, pozdrawiam, Stefan.
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 obok to czego nie było a chce być koniecznie ^ mój ulubiony fragment, sprawia że wiersz nabiera jakiegoś takiego dystansu do swojej treści. Pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Dzięki Jimmy za wizytkę i komentarz, cieszę się że wybrałeś "ew. komandosa z przyszłości", pozdrawiam, Stefan.
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co takiego wybrałem ?
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co takiego wybrałem ? Tak mi się nazwał wybrany przez Ciebie fragment mego wierszyka: "obok to czego nie było a chce być koniecznie"
Ewa_Kos Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Podobają mi się te ''spisy z natury''.Zawsze jestem za...bo to nigdy nic... Pozdrawiam ciepło i wysyłam+ :))) EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Dz, Ewo, no i lepiej się dzisiaj dźwiga. Pozdrawiam.
Mirosław_Serocki Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 przydałyby się retusze w wersyfikacji i w treści. niby niewielkie, ale moim zdaniem potrzebne.
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz, spróbuję, pozdrawiam.
Beenie M Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ciekawie przeprowadzony remanent i mam nadzieję, że bez manka. Jako że w swoim życiowym magazynie przeprowadzam podobne, zostawiam dużego plusa za treść - a nuż się przyda w Twoich rozliczeniach. Pozdrawiam serdecznie
zak stanisława Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Stef, ja tez pakuję manatki z kosem jak dwie wariatki na oślep bez komórki wekujemy się u ciebie, może bodaj miejsce na regale, byleby nie na suchej tfu, mokrej glebie pozdrawiam Es
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, plus zawsze się przyda w magazynie, gdzie minusów sporo, pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czekam na Was, coś tam się znajdzie, pozdrawiam, Stefan.
zak stanisława Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 uff, jak miło że czekasz,pozdrawiamy
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz, spróbuję, pozdrawiam. Trochę namieszałem, może poprawiłem, sam nie wiem.
Rekomendowane odpowiedzi