Jaffay Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Rżnąłem całą noc Mocno i szybko, tak jak lubiłaś zawsze Leżałem raz ja na Tobie Raz Ty na mnie I w tej ciszy gdy wypaliłaś już papierosa Złapałem Cię za włosy I patrzyłem w te oczy ładne Wyszeptałem: rżnij mnie Rżnij mnie aż padnę
Olesia Apropos Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 ja też pierdole ale nie pisze o tym wierszy wypierdolić to stąd!!!
Smok Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 ożesz kurwa twoja mać, dojebany na maksa!!!!
Lobo Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Dobra. Tzw "następnom razom" Autor opisze nam (mam nadzieję) wszelkie pozycje powyższego rżnięcia, po czem założymy wspólnie (Autor i jego wielbiciele) portal pt. "poezja-seks.org". Na marginesie - widziałem kiedyś plakat (dość duży) z , chyba pięćsetką różnych pozycji. Tytuł plakatu: "Mniejsza cząstka większej całości". A, wracając do tekstu - Sz. P. Autorze - to, gdzie Pan (zapewne przez przypadek) trafił, to portal poetycki, nie strona z blogami, a już, broń Boże, nie sex-spowiedź. pozdrawiam.;-)
Espena_Sway Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 to taki popieprzony pomysł by napieprzyć coś o pieprzeniu kogoś o matko, grafomania rlz
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Wyuzdaniem nadrabiać słabe treści, ku r wa ma ć ,......... powinni go stąd zabrać.
allena Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. razem z tym niby - wierszem A.
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 autor myślał, jeśli myślał ... że to pewnie www.poezja.org(azm)
Mirosław_Serocki Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taka sama głęboka refleksja mnie naszła, a i to za dużo powiedziane o tym gniocie.
bona Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 mam nadzieję że długo przy nim nie siedziałeś :))))
Rekomendowane odpowiedzi