Anna Świderska Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 zabrano nam piaskownicę, zabawki zaniemówiły, dłonie przypomniały o pomnikach - te wzruszały bardziej -zamiast twarzy słoneczniki i zaciśnięte piąstki: dzieciństwo ma się tylko raz; w tym miejscu powstanie centrum handlowe, niedziele cieszyć się będą rodzinnymi spacerami. za sterem gardła i chemia innego chcenia - tworzenie konstrukcji już nie z piasku. warowny nasz zamek wchłonęła koparka a tunel jakiś pies rozkopał (wtedy prowadził do zamku; sami go zbudowaliśmy)
Anna Świderska Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 bardzo proszę o pomoc, jeśli jest sens by wcielić w życie ten szkic:) pozdrawiam serdecznie
pathe Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Aniu nie wydaje Ci się, że za dużo tu patetyzmu? wielkich słów. temat, który poruszasz jest ważny i na wiersz się nadaje jak najbardziej, ale sposób wykonania kompletnie do mnie nie przemawia. może pomyślę nad jakaś alternatywną wersją i wkleję poźniej. pozdrawiam imienniczkę od nazwiska;)
kyo Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pathe, a gdzie tu ten patetyzm? w jednym pomniku? ;) w warownym zamku z piasku? - tak ulotnym. Aniu, trzebo okroic;) Pozdroweczki :)
Anna Świderska Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 dziękuję wam:) buzialki. miło mi,że zaglądnęliście. pathe:* może z pewnością pisząc chciałam uniknąć patetyzmu:) jeśli nie wyszło mea culpa
Rekomendowane odpowiedzi