Olesia Apropos Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 to będzie wiersz o puszczaniu się z dymem. relacja kompleks - komplement nie działa. rozumowanie kaliego: zdradzam, byle mnie nikt nie zdradzał; było - minęło nie mam szczęścia i w karty nie grywam, bardziej w zielone i białe ostatnio - w brown sugar nawet. wszystko co mi zostało to braki i trochę popiołu. to mało konkretne i zbyt ogólne w dodatku się sypie. a ty - dżin z zapalniczki popielniczkę opróżniasz codziennie
Miłka Maj Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 to będzie wiersz o puszczaniu się z dymem. relacja kompleks - komplement nie działa. rozumowanie kaliego: zdradzam. byle nikt mnie nie. było - minęło szczęścia za nic w karty nie grywam bardziej w zielone i białe ostatnio w brown sugar nawet. wszystko pozostałe - braki i popiołu. mało konkretne i zbyt ogólne w dodatku sypie się. a ty - dżin z zapalniczki popielniczkę opróżniasz codziennie a tak sobie zmiłkowałam, większa przestrzeń interpretacyjna ale zrobis po swojemu, mła;)
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Olenko,pewnie zareagowałabym entuzjastycznie gdyby nie to ze za duzo razy spotkalam to cale puszczanie sie z dymem w wierszach.Ale ogolnie,swietnie,przewrotnie,dwuznacznie(albo i wiecej) no i w dalszym ciagu olenkowo:) wroce sie do czegos przypieprzyc pozniej:) buzka
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Oleśka się zbyt odkryła, pomyslę, myslałem inaczej, ale,tam...
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic nie jest zbędne czasem tylko ponad ale kiedy nie wiesz i ja nie wiem to brown or sugar wsio ryba
Olesia Apropos Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) miło znowu pana gościć:)
Kasia_Szymańska Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eej, a to nie powinno być czasem Kalego zamiast Kaliego? :) Pozdr. ;)
Olesia Apropos Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 tak, powinno:) już mi na e-p powiedzieli:)
Rekomendowane odpowiedzi