jacek_sojan Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 komórko najdroższa kocham kochaj kochana z tej i tamtej strony całowana trzymam trzymamy się za ręce za puls i za słowo kiedy wybieram się na wino czemu siedzisz mi w kieszeniach
jacek_sojan Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy ty coś przepuścisz? a może peelowi przerwałaś, kiedy mówił: p u s t e /???! :)
jacek_sojan Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 TY też widzisz, co w kieszeniach? w głowie mam trochę więcej...wierz mi; :) J.S
EWA_SOCHA Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 nie muszę wierzyć; ja to wiem:) jak ten Tomasz w końcu jestem:) nie zapominaj, to moja profesja:))) póki tego palucha mi co nie odgryzie:)))
jacek_sojan Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a gdyby tak na niego...naparstek? tyle jest do naprawienia...w życiu; :))) J.S
EWA_SOCHA Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 to ja poproszę duży naparstek, taki bym zmieściła się w nim cała! jak zbroja kury domowej!!! i wielką groszówkę! i pójdę walczyć z wiatrakami, tymi na opakowaniu od kakao!!!!
jacek_sojan Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aaaa...to dobrze! już szukam, bo już myślałem, że to ja mam się w nim schować...tak to co innego :))) J.S
Roman Bezet Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 "czemu siedzisz mi na kolanach"! - powinno być ;) Uprawiasz kryptoreklamę sieci? dali Ci jakiś abonament extra? :D Ja od początku traktowałem to chomąto jako smycz, z czasem zacząłem tolerować, ale nie zakochałem się do teraz. Cóż, widać ludzie różnie mają ;) pzdr. b PS. Podoba mi się ten język - taki normalny, "komórkowy" :)
jacek_sojan Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jesteś jak zwykle - odlotowy! :))) Bezecie - ależ w kieszeniach, w kieszeniach; pomyśl... dzięki za wgląd - a komórkę odziedziczyłem po kumplu /prezent!;sam nigdy w życiu!/ który kupił sobie taką klawiaturę, że może na niej dawać organowe koncerty po kościołach, także piłować drzewa i plantować truskawki, nie wspominając o kamerach i innych bajerach /biedak!/; :)) J.S
zak stanisława Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 dzwonię- zajęte pukam - zamknięte jedna cholera numer mi wykręciła do zera pozdrawiam Jacku z komórą w kieszeni Es
jacek_sojan Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 zak stanisława.; a na koniec...nie ze mna te numery - Brunerrr; dla kobity - każdy hop to brunet albo Brunerrrr.. :))
jacek_sojan Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty zawsze taka trzeźwa? Joasiu! :))) ja zawsze piję wino, znaczy się - co-dziennie, i dlatego jeszcze jestem trzeźwy. :))
jacek_sojan Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 dzie wuszka.; jednym słowem - rodzina przed drzwiami do poradni przeciw...sprzeciw! :))) J.S
zak stanisława Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a dla hopów, każda blondynka oczyszcza portfel pozdrawiam Jacku, wtorkowo
jacek_sojan Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 zak stanisława.; ale za to lżej, pod każdym względem - tu westchnę... :))))
Ewa_Kos Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Bo hopy za blondynkami ościstymi się oglądają żenią się z brunetkami przy kości. To tak na marginesie, bo wszystkie trzy o komórkach podobają się - uwielbiam komórki w każdej postaci:)))) EK
jacek_sojan Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ekhem , no ładnie, tak publicznie? dzie wuszko, w tym wzdychaniu jest rzeczywiście tyle obsceny? ależ to właśnie przyciąga tłumy do kin! :))) bilety! komu bilety! J.S
jacek_sojan Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Ewa Kos.; tak, komórka to fajna zabawka pod względem funkcjonalności, ale kiedy patrzę, jak ZAMIAST obsługiwać nasze potrzeby kontaktowania sie z innymi, same zaczynają być obsługiwane i adorowane, jak uzależniają i w coraz większym stopniu ograniczają kontakty międzyludzkie, no bo po co - skoro można nie patrząc w oczy, na odległość... więc 2 tygodnie po przejęciu komórki, zdystansowałem się, mam nadzieję, na wesoło, bo apokalipsą - jako optymista - straszyć mi nie wypada... :))) dzięki!! J.S
Rekomendowane odpowiedzi