M._Krzywak Opublikowano 23 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Gdy się nie wyśpię jestem nie do zniesienia wypalam to, co zostało z wczoraj i tak ogólnie wsadzam nos wszędzie tam gdzie można zarobić nie pragnę zbyt wiele tylko te uniesienia graniczą z cudem, a to z powodu braku wyrafinowania kiedy biegniemy na nich precyzyjnie uderzamy nigdy nie chciałem kopać bez powodu praktycznie to wszystko już mnie wkurwia często zbyt wiele piję i nie chce się dogadać.
M._Krzywak Opublikowano 23 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "My" powstało wcześniej :) ale czemu nie ?
M._Krzywak Opublikowano 23 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "My" powstało wcześniej :) ale czemu nie ? Pewnie przeoczyłam.W którym dziale?Muszę koniecznie:)))))) "My" w sensie my :) Wierszydła jeszcze nie ma. Dziewu szka - to jest to, o czym ostatnio mówiłem. Teraz nalezy skupic się na spokoju w pokoju :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Tytuł by trza zmienić na: "Nareszcie prawdziwe oblicze, kurde" Reszta ok.
M._Krzywak Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niech będzie, ale bez tego "kurde", bo to wulgarne strasznie :)
deli s Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 ostatnia zwrotka to inspiracja dla mojego tekstu...):))ocenę znasz
M._Krzywak Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ bardzo proszę - jak tylko podchodzi, to brac :) Dzięki.
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niech będzie, ale bez tego "kurde", bo to wulgarne strasznie :) Odpuszczam.
M._Krzywak Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo to dla chłopaków spod karuzeli :)
Ewa_Kos Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Ty nie chcesz się dogadać czy druga osoba czy znów jak u mnie chodzi o ''ogonek'' Wiersz ma w sobie ''coś'' na lato. Jesteś ''wkrny''? A kto dziś nie jest?Podoba się i plus.:)))) Pozdrawiam serdecznie.:)) EK
M._Krzywak Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Zmieniłem pierwszą strofe - faktycznie, Joaśka ma racje.
zak stanisława Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 zakończenie zawisło w powietrzu jakby czekało na coś... może le malka ma rację? czeka na MY? "często zbyt wiele piję i nie chce się dogadać." a to mi sie nie podoba! nie tylko jako czyn peela, ale jako zapis, jakiś wulgarny, mimo iz nie ma wulgaryzmów, a może to moje strachy tylko.... pozdrawiam Michaelu
Rekomendowane odpowiedzi