Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może coś o żniwach napiszemy? a dziś to chyba mikrożniwa boć i na kucki za dużo acz dalejże od zboża niwa a kosy w słońcu tak się kurzą jak weki w jakiej tam komódce i tak to w polsze jest po krótce z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. ok, niech będzie o żniwach Tylko musi być sexy, bo młódź czyta. Ukłony. Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dz panie Michale, póki co na zdrowie. Pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakiegoś grilla w Lesie Księżnej robiłeś chyba bo Cię poniosło. Zastanawia mnie ta cała rzesza fanów, do której i ja się wliczam, komentująca z zapałem nawet takie dzieła. Dziś jednakowoż odrobinka szczerości skapnąć powinna. Steafan ty jesteś takim poetyckim impresjonistą, wplatającym sens do tego co ślina na język przyniesie (i to Ci się chwali), ale jak już mówiłem pusto chwalić nie można: czytało się lepsze pozycje sygnowane Stefan Rewiński (nie to żeby ta była aż taka zła: bdb). Swoją drogą nie wiem co mnie skłoniło do takiej obszernej opini. Pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Jymmi, wszystko jedno, co Cię skłoniło, ważne, że jesteś, piszesz wiersze, opiniujesz, czytasz, oceniasz, ...żyjesz. A ja, no czasem tak, a czasem siak wyjdzie ze środka, normalnie. Dziękuję za tyle słów, cenię je. Pozdrawiam. Stefan.
Rekomendowane odpowiedzi