Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Łukasz Jasiński zastanawiałam się, co napisać, bo o ile nie czuję głębi i pokarmu dla duszy, to nie zgadzam się, że forma słaba. Im więcej razy wiersz przymierzam tym bardziej go lubię a w drugiej zwrotce wersy leżą jak ulał. Ale dziękuję za obecność. Nie zamieniłabym jednak rymów na Pana interpretację. "Głęboki wylot z ogromnych porażek, kolce czarnej róży". No nie, to nie moje. Pozdrawiam, bb   @Wiesław J.K. Nie znam się na tym, ale skąd zatem ludzie spontanicznie wiedzą, że coś jest piękne, widząc to raz pierwszy, bez kontekstu?    @Jacek_Suchowicz  "Cierpienie ...po coś nas stale chce zmieniać..."   Nie przeżyłam wojny (choćby w Ukrainie), ale jak pomyślę o ofiarach, bezbronnych, niezawinionych... to trudno mi pojąć tę misję.    @Bożena Tatara - Paszko lubię takie wymiany, czasem też się innymi inspiruję.    @Domysły Monika zgadzam się. W lustrze odbijają się emocje, np. mimice twarzy. Bez doświadczenia w rozkodowywaniu rysów, trudno się do nich odnieść, o czym pisze @Starzec. To nie jego doświadczenia.    @[email protected] dobrego roku!   @UtratabezStraty zły PR ma Ted ;), nie będę korzystać z jego przemyśleń, skoro skręcił na prostej i stracił kontrolę.    @Hiala dzięki za komplement. Lekko się czyta, a nawet tekst polubiłam.    Niestety, cierpię na przypadłość utraty zainteresowania własnymi utworami, gdy już je urodzę. Same wychodzą, a potem ciężko mi się zmusić do podtrzymania relacji. Choć są takie, które wzywają...   Dziękuję za Państwa reakcje. Dobrego dnia. bb        
    • rumieniąc się myślał o niej   marzenia nieśmiało dotknęły wspomnień   otwiera drzwi do drugiego wymiaru tutaj… jest  blisko   1.2025 andrew
    • I zda Judasza raz sad u Jadzi.  
    • San dojada. Z ukosa mas oku zadaj od nas.    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...