Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 pachniesz chrzanem i czosnkiem słonawa słodka i koper jeszcze uciskasz żeby było pełniutko jakaś przyprawa odrobina wilgoci poczekaj dodam coś jeszcze nie zamykaj podgrzejmy dłużej będzie jutro nazbieramy więcej
zak stanisława Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 burzy się krwiście,cieknie po brodzie po palcach słodycz wek owania dżemu z wiśni. he he Ogóraski już się nadają?czuję ten zapach małosolnych. pozdrawaim ES
Ewa_Kos Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Plus liście z wiśni i wtedy jest mniam.Pozdrawiam. Zabieram do ''kroniki'' Pozdrawiam ogórkowo.:))) EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Dz Ewo, ach, lubię wekować, z Henrieką.
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszak wekowanie-to zajęcie dla dorosłych, pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszak wekowanie-to zajęcie dla dorosłych, wekuj na okrągło, pozdrawiam, Stefan.
Witold Marek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 "Wyborne" - wypada chyba orzec, a zakonserwowane na antyk. Wszystkie wersy, sylaby, spółgłoski nawet wstukały mi się adekwatnie, a tytuł jak dopasowany postument. Nawet powyzłośliwiać się trudno, bo szkło dobrej alegorii nie pozwala (choć znam kogoś, kto to być może zrobi mimo wszystko ;). Podziwiam, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajne wekujący Panie Kapeluszniku twistujący raczej ;) buźka Bez wekowania smutno, i zachorzać można. Wszystkie "?"- na tak.
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Dz, Witoldzie M., wekuj i pisz, a na tego kogoś, to może teczkę jakąś? Pozdrawiam, Stefan.
M._Krzywak Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Stefan - co ja tutaj mam do poprawiania, jak nie dośc, że poprawione to i przyprawione ?
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Michale, wekuj!
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze tak było. Wiesz, chyba jestem uradowany nazwą tej najpięknieiszej czynności.
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie, tylko dzisiaj jestem sam w Lesie Księżnej.
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja chciałem narodowi przypomnieć, żeby wekował, bo ucieka do Irlandii.
Witold Marek Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszak pisać to wekować :) A te teczki - czy to nie pewien rodzaj metafory?
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszak pisać to wekować :) A te teczki - czy to nie pewien rodzaj metafory? No tak, właściwie to są metafory, czasem zbyt metaforyczne, że aż proza wychodzi.
EWA_SOCHA Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 poczekaj dodam coś jeszcze nie zamykaj podgrzejmy dłużej będzie samo życie!/:)))) ja lubię te twoje wiersze Stefanie:) po prostu:) pozdrawiam ewa
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie, dz, wekuj Ewo, Stefan.
Rekomendowane odpowiedzi