BlackSoul Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Rozbrojone piesze pochody świąteczne nałogi toasty za wolność niepodległość - sprzymierzone narody cisza dla czasów minionych sąd winnych skazanych obrońców - podniebne gromy upadło z hukiem socjalistycznych 59 łez i ja na czubek nosa.
kyo Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 prze-enterowana wyliczanka wyszla, temat jest, ale bez-wkonczenia. Pozdrowki :)
a._mrozinski Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Mało ciekawe... ja bym widział tutaj oprócz 'opisywania', jakiś mocniej zarysowany komentarz. a.
BlackSoul Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Dziękuję za komentarze - wyszło jak miało wyjść , bez zbędnych emocji
Chanah Letkowska Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Dla mnie niezle, podoba mi sie. Tylko troche koniec bym bardziej zarysowala. Pozdrawiam, Chanah.
BlackSoul Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Coś tam doskrobałam na koniec. Pozdrawiam i dziękuję za komentarza
BlackSoul Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 hehe =) Pomocy .... brakuje mi weny , nic nie pisze , jestem pusta ; (
Rekomendowane odpowiedzi