Karol Samsel Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 pamiętam włókna najczarniejszego kwarcu które spowijały przymrużone firanami szyby marmurowe łzy tych którym niebo i ziemia nie szczędziły przestrzeni na czas exodusu papierosowe nimfy osiadające na sufitach kształtowane westchnieniami spękanych ust mam jeszcze przed oczami rozwinięte arrasy kas biletowych to jakaś nowa transcendencja myślałem z niepokojem podróżni klęczeli na ołtarzach waliz a urzędnik uderzał oktawami palców o czyściec pokręteł i przycisków chyba właśnie wtedy wyszedłem na świeże powietrze by umknąć epidemii pełen bożków rozpaczy w świszczących od potu biegunach nozdrzy 6.07.2006r.
kyo Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 strasznie to patetyczne, ale cos w tym jest ;) spacje psuja odbior! Pozdrowki :)
Piotr Chmielowski Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To zdanie mnie rozwaliło:D Wiersz ciekawy, napewno oryginalny, ale w sumie nic nie wnoszący, nie skłania do refleksji, niektóre słowa są przypadkowe i wygląda jakby autor chciał poprostu zaszpanować swoim bogatym słownictwem... Ja tam się nie znam, ale tak ten wiersz odbieram. Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 a dla mnie to dość moncno prozatroskie, oczywiście w kierunku prozy poetyckiej więc pióro w dłoń i rozwinąć przynajmniej do rozmiarów opowiadania pozdrawiam
Piotr Chmielowski Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 W sumie też mi się wydaję, że można by było z tego zrobić raczej fajne opowiadanie:)
Amelija_Em. Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 jakie patetyczne???-ot! życie: wspomnienia zapakowane w ołtarzyk waliz.śliczna impresyjka.Całki. I żadnych opowiadań...obraz skończony.Dla mnie.
Karol Samsel Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Dziękuję wszystkim za komentarze. Traktuję je poważnie. Pozdrawiam.
anastazja tel Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 po prostu opis, ale musze przyznac ze po prostu ladny opis. (chyba ze nie dostrzeglam jakiejs zakamuflowanej glebi?) jako opis - spodobal sie. pozdrawiam. a.t.
Rekomendowane odpowiedzi