Krzysztof Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 pytającym wzrokiem patrzę za horyzont sięgam wszechczasu dotykam życia szukam odpowiedzi i już przestaje być źle ociera mi łzy tęsknota na którą trzeba zasłużyć
le_mal Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Krzyś,ja już w W.pisałam.Pięknie piszesz o tęsknocie. Szególnie ostatnia strofa podkreśla klimat wiersza. Pozdrawiam.
Krzysztof Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 No to jeszcze raz dziękuję ;).
le_mal Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Krzysztofie ,wiem ,tęsknota boli. Może łzy dają jednak ukojenie.
Krzysztof Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Łzy pomagają :). Tęsknota przestaje ranić, kiedy ją zaczynasz rozumieć. Na nią trzeba zasłużyć, nie każdy ją doświadcza naprawdę, może to jakiś znak dla tych, co czują? :) Może nie wszystko jest jednoznaczne? Może pogubiliśmy się w tym ocenianiu, co jest dobre, a co złe, co prawidłowe, a co nie? Warto zastanowić się.. :)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 tęsknota na którą trzeba zasłużyć - tak, to jest puenta godna wiersza. Tekst krótki, ale sięga daleko. Pzdr:)
Beenie M Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Tęsknota nie rani, tęsknota raczej boli, ale zwykle tęsknimy za czymś dobrym, za czymś co dawało nam radość, lub co w naszej wyobraźni jawi się jak coś pięknego. Dlatego też Krzysztofie masz rację – trzeba na nią zasłużyć. A Ty zasłużyłeś na plusa. Pozdrawiam serdecznie
Natana Noire Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 bardzo ładny wiersz... a tęsknota potrafi cieszyć, uwierzylibyście?
Krzysztof Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Nie cieszyć :), a nie ranić.
Nata_Kruk Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Krzysztofie... bardzo dobrze napisane, świetne zakończenie... na tęsknotę naprawdę należy sobie zasłużyć. Pozdrawiam i dobranoc...:)
Rekomendowane odpowiedzi