Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 twoje oczy gardzą drobniuteńkim piaskiem szukają kamieni kamienie gryźć łatwiej na kłującym maku siadają króciutko bo to rzęsy wykol przez dziurawe płótno już całkiem przepadły śniadają ze smakiem tylko wytłuszczone podtytuły jakieś 01,07.2006. 1
M._Krzywak Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Alicjo - przez ten wiersz się płynie. Wirtuozeria technicznie, treściowo - przy "twoich oczach" troszeczkę zasłabłem (dobrze, że jak Przybyszewski nie zarechotałem he he he) - ale potem - jak zwykle zresztą - wciągneło mnie. Alicjo - kolejny wiersz do kolekcji. Pozdrawiam.
Dariusz Sokołowski Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 zgrabnie, lekko i poważnie. delikatne rymy dodają płynności, treść za kolorytu, niedopowiedzenia smaczków. bardzo. pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Nie ma wiersza - zabrany.Będzie ozdabiał. Pozdrawiam serdecznie. Podoba się i +:))) EK
Fagot Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Wspaniały wiersz cóż można wiecej napisać, chyba nic?
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Michaś - nie byłam pewna co do tego wiersza, z bijącym serduchem wstawiałam na ten portal. Darku, dziękuję. Twoje zdanie też oprawię sobie w ramki Ewo, Fagot - kłaniam się wdzięcznie
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Owszem, trzeba twój wiersz umieszczać - jak to postulował Darek - w ramce. Ja poszedłbym jednak o krok dalej i w tej ramce zawieszał go np. przy wejściach do świątyń Shinto i tych ich tam kamykowych ogrodów:) Dołączam do chóru urzeczonych! :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Bartoszu, ale to ja chciałam słowa Darka umieścić w ramce. Zresztą chyba umieszczę tam Was wszystkich Dzieki, dzie wuszko
Stanisław Kamykowski Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Alu, a ty możesz już coś wydałaś, co? Chciałbym kiedyś dostać taką większą dawkę twojej poezji na papierze i delektować się nieosiągalnym kunsztem, taki tomik byłby rarytasem w mojej małej biblioteczce jeśli doczekam się dzieci to będę czytał im twoją poezję na dobranoc, żeby miały prawdziwie kolorowe sny... pozdarwiam:-)
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Stasiu, no jesteś miły, nie ma co :) Ten wiersz to akurat by chyba dzieci przestraszył, no bo on o tym, że kiedyś wzrok im się pogorszy na tyle, że tylko wielkie litery będą dla nich do przełknięcia. Na postawione pytanie odpowiem prywatnie, pozdrawiam niedzielnie :)
Lady_Supay Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Aluś, dziękuję Ci - mam! (Ty wiesz za co:))) I za kolejny wiersz. Przesyłam trochę orzeźwienia, bo u mnie skwar nie do zniesienia. :) Buziaki, E.
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Cieszę się! Su, pozdrawiam Cię bardzo przyjaźnie :)
Rekomendowane odpowiedzi