Amelija_Em. Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Utraciłem zdolność wypatrywania nocnych stolików w zgiełku świec. Głaszczę welon sufitu, przemierzając cały -jednym obrotem-w falbankach prześcieradła. Bezpieczny....żebym tak mógł odtworzyć znów mężczyznę i odnaleźć go ...szelestem policzka na poduszce...Jutro wyczyszczę pędzle resztą wiary w odpocznienie dłut.Sen nadejdzie nagle. Po cichutku...jakbyśmy nie byli na siebie skazani.Najtrudniejsze jest dobranie pory...jak w małżeństwie.Jutro przestanę się huśtać...wyspowiadam kolorami wszystkie nocne wątpliwości.... czy: utraciłem zdolność wypatrywania nocnych stolików w zgiełku świec głaszczę welon sufitu przemierzając cały jednym obrotem w falbankach prześcieradła bezpieczny żebym tak mógł odtworzyć znów mężczyznę i odnaleźć go szelestem policzka na poduszce jutro wyczyszczę pędzle resztą wiary w odpocznienie dłut sen nadejdzie nagle po cichutku jakbyśmy nie byli na siebie skazani najtrudniejsze jest dobranie pory jak w małżeństwie jutro przestanę się huśtać wyspowiadam kolorami wszystkie nocne wątpliwości (lub coś innego...:)
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 na pewno nie pierwsze a co do drugiego hmmm //////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ utraciłem zdolność wypatrywania nocnych stolików w zgiełku świec głaszczę welon sufitu przemierzając cały jednym obrotem > to ok w całości w falbankach prześcieradła bezpieczny > może w liczbie mnogiej, wiecej szans na odnalezienie( według mnie) żebym tak mógł odnaleźć mężczyznę tarciem policzka na poduszce jutro wyczyszczę pędzle resztą wiary w odpocznienie dłut sen nadejdzie nagle po cichutku to zbędne lepiej mniej a jednak więcej jakbyśmy nie byli na siebie skazani jutro wyczyszczę pędzle resztą wiary w odpocznienie dłut nadejdzie sen jakbyśmy nie byli na siebie skazani najtrudniejsze jest dobranie pory jak w małżeństwie jutro przestanę się huśtać wyleję kolorem spowiedzi wszystkie nocne wątpliwości //////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ ogólnie popracuj ... ciekawy tekst bywaj
Amelija_Em. Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Dzięki za szybkość.Pobędę.
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szybkość ?
Rekomendowane odpowiedzi