Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ( Z cyklu: Pod kioskiem) przyjechał raz autobus ze szwabami a chłopy wypasione baby pomarszczone szwargotały to Kierownik kazał prosiaka upierdolić ja żem upierdolił a Heniuś rozpalił ognisko smażylim Franuś polewał winem co niemce przywieżli gówno nie do picia a my galaretę z beczki wpierdalalim cały czas ja żem oprowadzał po zamku bo Kierownik kazał bo po ichniemu piąte przez dziesiąte do dzisiaj zapierdalam zabrał żem ze sobą galaretę w plastiku i po drodze żem wpierdalał to szwaby po komnatach się pogubiły było w zamku bo wielki fajne były na koniec dostalimy po 50 marek na ryja a Kierownik wypierdolił nas do Siechnicy i żeśmy na hałdach robili ale przywieżli my galaretę w taczce żelaznej z wodą gorącą my rozpuszczali zajebiście było ze dwa togodnie (cdn)
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 chcesz się udusić ? nie zakładaj tak mocno kapelusza na głowe bo przecież cylindra z niego nie zrobisz a wiersz ... kapelusz ma chyba być żeby łatwo oddechy się wymieniały ;) //////////////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\przyjechał raz autobus ze szwabami a chłopy wypasione baby pomarszczone szwargotały to Kierownik kazał prosiaka upierdolić ja żem upierdolił a Heniuś rozpalił ognisko smażylim Franuś polewał winem co niemce przywieżli gówno - nie do picia a my galaretę z beczki wpierdalalim ja żem oprowadzał po zamku bo Kierownik kazał bo po ichniemu piąte przez dziesiąte do dzisiaj zapierdalam zabrał żem ze sobą galaretę w plastiku i po drodze żarłem to szwaby po komnatach pogubiły się było w zamku bo wielki fajne były na koniec dostalimy po 50 marek na ryja a Kierownik wjebał nas do Siechnicy i żeśmy na hałdach robili ale przywieźli my galaretę w taczce żelaznej z wodą gorącą my rozpuszczali zajebiście było ze dwa togodnie (cdn) //////////////////////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ przeklonek dałem nieco inne brzmienie tak wjebać czasami można a nie ciągle wypierdalać ;) bywaj
le_mal Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Stef,zatrzymałam się na ''galarecie z boczkiem''. Dalej nie mogę czytać,łzy oczy zalewają. Śmiechu nie mogę opanować. Dla jakiego kabaretu pisz.Czekam na dalsze odcinki. Pozdrawiam ze serca.
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Tomaszu, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz, wakacyjnie, Stefan.
Rekomendowane odpowiedzi