Tomasz H Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Kulinarnie. Nie lubię szpinaku To dobrze wiedziała Lecz zjadłem ze smakiem Gdy na sobie dała. *** Skoro czerwiec przyszedł Truskawkę zjeść chciałem Lecz tak ją schowała Że się naszukałem. *** Co ze śniadaniem Poczułem wymówkę Podałem więc rano Jajka i parówkę. 0 kobietach i życiu Modna Taka była wyzwolona Znawca mody i stylistka Aż pewnego dnia na plażę Nie ubrała nawet listka *** Atrakcyjna Zawsze miała Kogo chciała Dokąd w łonie Nie zasiała *** Ostrożna Bardzo nie chciała Mieć znowu dziecka Więc jej kochankiem Stała się świeczka *** Ulubiona koleżanka Zawsze w pracy pomagała O przyjaźni każdy plótł Gdy zaś firma zwalniać miała Pierwsza zobaczyła bruk *** Gościnna W młodości każdy Gościł w jej procy Na starość spała Samotnie w nocy Różności Do posła Obojętnie, z jakiej partii I stronnictwa pan pochodzi Ma pan przestać myśleć o mnie Bo mi to najbardziej szkodzi. Karierowicz Nim doszedł do wojewody Strasznie dużo wylał wody. Curriculum Vitae Na posadę sekretarki Wysłała zdjęcie swej szparki. Do ginekologa W pańskie dziś dłonie me zdrowie złożę Dlatego przed panem nogi otworzę. Pan umie docenić głębię kobiety Rozłożę więc nóżki bez żadnej podniety.
Ewa_Kos Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Tak. Tylko pojedyńczo. Dajemy pojedyńczo bez względu na ilość wersów i nazwę. EK
Olesia Apropos Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 to się uśmiałam:D pozdrawiam serdecznie/a.m.t.
Tomasz H Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 przepraszam. nie wiedziałem że nie można kilku fraszek na raz. sa takie małe i myślałem że nie szkodzi dziękuję za uwagę
Olesia Apropos Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;D
zak stanisława Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 radosci nigdy dość, więc jeszcze daj na Himeryki! pozdr, ES
Fagot Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Świetne, taka chwila relaksu i śmiechu to jest to! Fraszki super :-)
Rekomendowane odpowiedzi