EWA_SOCHA Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 maniackim pogwizdywaniem płoszę wszystkie wróble zostaje jeden głuchy jakiś chyba śladem ptaków uciekają słowatylko o seksie - ja ci pokażę! ponoć nadąsana pięknieję z kolejnymi płatkami stokrotki umykają wszystkie złości małym palcem u nogi badam krainę traw łaskotki sabotują trzeźwość na bosaka jestem roześmiana w szczelinach dłoni wszystko pomarańczowetak pewnie oglądał świat van Gogh może dlatego oszalałpisz o komarach i znów piękniejsza z biedronką na udzie zadziwiona od świetlików brzozy jasnym wzrokiem badam słodkie kropelki opadające z gałęzi przy piwonii gubiąc kontekst zanurzam w bieli nos mieszczę się cała w głowie zapach zaciągam łzy ból nie z tej ziemimrówka! co za kanalia!
Ewa_Kos Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Witaj.Wiersz mocno ''okrojony'' dobrze że sens się nie zagubił. Zdania nie zmieniam i dalej twierdzę, że udało Ci się wpleść w ten ''ogród'' myśli i rzeczywistość.Podoba się, chociaż mrówkę dobrze wspominam:)) Pozdrawiam serdecznie :))) EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 No własnie, mrówkę wcięło.
Olesia Apropos Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 ale i tak milusio:))) pozdrawiam Ewuś:)
EWA_SOCHA Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 kurcze błąd... ehhh, no rozgarnięta nie jestem... :) nie wkleiłam całości..... :))))))) przepraszam... ewa
Olesia Apropos Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 teraz to już git:P:P osz Ty;)
Ewa_Kos Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Uśmiechnięta ''nagana" do słońca:)))) EK
le_mal Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Ewuśka,kończy się z wolna słodki czerwiec, ale lato przed nami i ogrody. Rozmowy,zabawy,zamyślenia. Ta maleńka zrobiła tyle zamieszania. Jest nastrój wiersza i pięknie to uplotłaś w jeden warkocz. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Teraz fajniej, tj fajnie, tzn b. fajnie.
M._Krzywak Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Byłem w warsztacie - przynajmniej kojarze stamtąd ten utwór - i też nie szczędze pochwał - w sam raz na dzisiejszy wieczór. Nadrobię popołudniowy spacer, z ktorego musiałem zrezygnowac, a tutaj tak barwnie... Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 taki piękny spacer w ogrodzie, tyle wzruszeń, wąchania kwiatów, a tu nagle kanalia , a to świnia!zepsuła cały wizerunek oczarowań, pozdrawiam Ewo!
EWA_SOCHA Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 dziękuję za wgląd do mojego mrowiska;) pozdrawiam serdecznie ewa
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Szumię zadowoleniem, leniem też troszkę... :) Powiem szczerze, że wcale nie był dla mnie łatwy, podchodziłem do niego jak do jeża już od W:) No, ale tutaj to już trza komenta walnąć. Przeczytałem po raz -nasty, trochę porannego spokoju i miłych skojarzeń zrobiło swoje - wreszcie mam całość tej sceny przed oczami. Jest nad czym westchnąć, bardzo dobry pomysł, udane wykonanie = czarodziejski wiersz:) Pzdr. Ewo!
EWA_SOCHA Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 czarodziejski to wiersz, bo napisany przez czarownicę:))) dziękuje Bartku za wgląd:) ucz się do obrony! :P
EWA_SOCHA Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 dzięki dzie wuszko za wgląd:))) pozdrawiam ewa
Rekomendowane odpowiedzi