EWA_SOCHA Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 so happy;) już nie zyje... utłukłam ją... ole!
EWA_SOCHA Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 a gdyby tak do pointy "co za bydle! no zrób coś z tą mrówką!"
le_mal Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 ''-mrówka!!!!!!!!!! jeszcze się trzymam zrób coś z tą kanalią'' ''mrówka co za kanalia''
zak stanisława Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 a moż etak?bo ta mrófka ważna, przecież! ----dla spokojności Stefana przy piwonii zanurzam nos mieszczę się cała w głowie zapach zaciągam - mrówka łzy w oczach ból nie z tej ziemi zgubiłam kontekst w bieli tu wyszedł rym może: w bieli zgubiłam kontekst pozdrawiam ciepło -S.
le_mal Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Dla mnie też może być''mrówka'':)
EWA_SOCHA Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 dziękuję wam:))))) zmieniłam, mam nadzieję, że się spodoba:) Buźka kochanieńcy;) ewa
M._Krzywak Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ewo - ja tylko tak wpadłem pzreczytac i w sumie mam jedną maleńką uwagę - ten "seks", jakoże jest to dośc wątpliwy jakościowo wyraz :) Pyszny utwór.
EWA_SOCHA Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 ja wiem... ale te cytaty to orginały i nie chcę ich zmieniać, nie mogę:)))) jeszcze nie, może kiedyś:) dziękuje za podpowiedź:)) pozdrawiam serdecznie ewa
le_mal Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 E Wuś uśmiecham się do Ciebie i do wiersza, podoba się.I chyba już tak zostanie:) Pozdrawiam już latem;)
Rekomendowane odpowiedzi