a66 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 „chujowo jest bez ciebie jak chcesz wiedzieć” porzucony w łóżku przeżywa dramat odkładając broczącą komórkę na poduszce płynąc przedpokojem ukradkiem spogląda w zwierciadło zasępiony wzrok pada. porzucony wstaje mężczyzna z komisji rekrutacyjnej przeciąga przez czytnik nagą organiczną kartę. dziennika porzuconego przechodząc zagląda przez ramię biała postać odbija waginę jestestwa porzuconego. materialnego zapisu
Julia Zakochana Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 dziwne... brocząca komórka to jest jaka? odkładając komórkę na poduszce, czy na poduszkę?
BlackSoul Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ja bym radziła zacząć pisać opowiadania a nie wiersze . Jestem na nie , nie wiadomo o co chodzi.Radziłabym coś dopracować albo zająć się (jak wyżej napisałam) czymś innym. Pozdrawiam
Stanisław Kamykowski Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 po przczytaniu tekstu myślałem, że ktoś może będzie chciał bronić przekraczania pewnych granic, ale nie widzę takiego komentarza i chyba dlatego, że powyższe nie przekracza niczego, ani garnic dobrego smaku, ani geniuszu, ani też nieudolności twórczej, wydaje mi się, że jest gdzieś w środku-a w środek oznacza w tym wypadku nijakość pozdrawiam
Anna Maria K. Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 "wagina jestestwa" mnie powaliła... niestety nie całkiem pozytywnie. podpisuję się pod przedmówcą pzdr.
Veronique Sijka Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 przyznam że jak ktoś zaczyna od tego ze chu...o jest- to raczej tak jest, po pierwsze nie widzę uzasadnienia dla wulgaryzmów bo nie akcentujesz niczego - a całość jest tak rwana że nijak nie mogę ogarnąć tematu - ale ja pewnie głupiutka jestem
allena Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 -porzucony porzuca porzucanego- .I to jest właśnie ch----o jak piszesz :) A.
Rekomendowane odpowiedzi