Espena_Sway Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 dobry podział, mnie tam piwko pasuje :D of caurse Piotrku buziaki oddaję :* a moderator, kto widział, kto wie :>
Olesia Apropos Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kolejne ostrzeżenie ej no... przez pana Piotra? nie przesadzaj:)
Dorma Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko, skoro już pijesz, nie próbuj przenosić wierszy między działami... ;) Postaram się :) ale już mam kilka arcydziełek na oku :P [quote]No to jesteś do tyłu, forum się przestawiło na żubrówkę z sokiem jabłkowym. No widzisz. Tyle co mnie nie było i już poziom poszedł pierony ... A dla dziewczyn buziaki i nic więcej bo vacker się obrazi (albo mnie zbanuje na "do widzenia") :> Mnie możesz całować .. ja nic do Vackera nie mam :)
Olesia Apropos Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Postaram się :) ale już mam kilka arcydziełek na oku :P [quote]No to jesteś do tyłu, forum się przestawiło na żubrówkę z sokiem jabłkowym. No widzisz. Tyle co mnie nie było i już poziom poszedł pierony ... A dla dziewczyn buziaki i nic więcej bo vacker się obrazi (albo mnie zbanuje na "do widzenia") :> Mnie możesz całować .. ja nic do Vackera nie mam :) i masz szczęście
Piotr Sanocki Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Vacker tu na tynana wychodzi :P Olesiu, napisz do admina, może coś tam wskura ;)
Olesia Apropos Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a w jakiej sprawie?;) Vacker... ;)
Dorma Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo... kochanie... ...a kiedy wyjeżdżasz na wakacje? :D uwielbiam Cię;P Bezeta czy Piotra
Dorma Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bezeta czy Piotra Dormo: pytanie, rzecz jasna, retoryczne? ;P Wiesz, ktoś mógłby żle wywnioskować :)
Jerzy Rybak Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo... kochanie... ...a kiedy wyjeżdżasz na wakacje? :D uwielbiam Cię;P ja też Cię uwielbiam, cukiereczku.
Piotr Sanocki Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bezeta czy Piotra Dormo: pytanie, rzecz jasna, retoryczne? ;P Taaa... odpowiedź oczywista. Zawarta nawet w pytaniu :P PS. Gdzie jest Klaudiusz? :D
Rekomendowane odpowiedzi