Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie, za tydzień w poniedziałek ostatni egzamin, więc lepiej uważaj, bo jak zacznę pisać, to jeszcze będziesz błagał, żebym przestał ;) pozdr./Grzegorz Trzymam kciuki, możesz już napisać CV, wierszem, oczywiście. Pozdrawiam, Stefano.
Pan_Fei Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dręczy mnie to od paru dni, ponieważ ja też. Szukałam w pamięci - nie udało mi się odtworzyć, jak sobie przypomnę: obiecuję wpaść tu ponownie. ('tam' zresztą raczej było 'w przerwie między drugą kawą' a 'czymś'). Lubię Twoje 'lękowe wiersze', nie bardzo bedę usiłowała czegokolwiek się tu czepiać;) - biorę. Pozdrawiam/iza Miło Cię tu widzieć, co do nieszczęsnego fragmentu, obawiam się, że gdzieś zasłyszałem podobny zwrot i stąd ta podświadoma, poetycka kalka. Oczywiście, jeśli znajdą się „dowody” i podobieństwo okaże się zbyt duże, postaram się (z bólem) wymyślić coś w zamian. Za donos dziękuję z góry;) Serdecznie/G.
Rekomendowane odpowiedzi