Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 on nie winien ona winna ona bronić nie powinna dudek, dudek...
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 a piłka woła gdzie jesteś Franku mój łowco bramek, ty mój kochanku choć żeś mnie kopał lecz zawsze w siatę i jaką za to masz dziś zapłatę?
Veronique Sijka Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 niech mnie tarmosi niech mnie miętosi ona gry dobrej chyba nie znosi gdyby lubiła gdyby chciała Polska w piątek by świętowała a tak kibiców miny głupie kadra ma głęboko w... trenerskim poważaniu jak sądzę
sława_zaczek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 mundial? noga, piłka, słupek ja,ja nas! głupek?
Waldemar Talar Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Piłka nożna to taka gra która dwie bramki ma a że nasi ich nie widzą to dlatego się wstydzą. Lecz dziś zauważą je i strzelą nawet aż dwie bo ponoc dużo trenowali za co trener ich chwali. Więc poczekajmy wieczora kiedy przyjdzie już pora na ostateczne rozegranie jakie niemcom zostanie na długo w ich pamięci bo tym razem my lepsi będziemy wniebowzięci.
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 gdyby tak paru Litwinów a w odwodzie Tatarzynów
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Trenowali niczym mrówki Szymkowiaki i Krzynówki, Jopy, Bąki, Żewłakowy słowem team nasz narodowy. Trenowali nawet skrycie, gdzieś na łące albo w życie, nam mówiono świetnie grają i szczyt formy zdobywają. I wysoko nosząc głowę nasze gwiazdy futboolowe zarzekały się honorem - my przegramy z Ekwadorem?!! Tak więc Talar opuść z tonu, z optymizmu i fasonu bo ja stawiam owcę, jaka a ty postaw choć piątaka. A po meczu zobaczymy jak ten zakład rozliczymy bo ja twierdzę, że przegramy, że z Niemcami szans nie mamy.
Veronique Sijka Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 oj panowie po co kłótnie niech mój głos te swary utnie możem niewiasta nieobeznana pewnam jednak, że z rana ból głowy i u każdego pana czy wygali czy przegrali tradycyjnie świętowali
Waldemar Talar Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Pierwszą połowe ja wygrełem bo więcej optymizmu miałem.
Creeps Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 kopac, nie kopac? oto pytanie ja wole lapac niech tak zostanie!
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 im strzelać nie kazano
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O przepraszam Weroniko nic nie było pite, a i powód niebanalny - bramki nie zdobyte.
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 koniec balu na mundialu
Waldemar Talar Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Po powrocie będzie bal nowy którego melodią będą rozmowy naszych piłkarskich działaczy którym Listkiewicz wybaczy.
Rekomendowane odpowiedzi