Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 pomyślmy obok spokojnie wiesz wydaje mi się czasem że jestem berberysemtrochę kłuję złocisty purpurowy poczekaj jeszcze sięgasz po czerwone owocenie jestem oblepiony kwiatkami jak migdałek tak dotykaj tu napinasz jak sąsiadka wiśniazamieniasz w bukszpana rozchyl różę nie kłuje - leczy poczekaj jeszcze trzmielina bywa żółciutka i zielonaklon urośnie wszędziejak wajgela kwitniesz
sława_zaczek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 pomyślmy obok spokojnie wiesz wydaje mi się czasem że jestem berberysem trochę kłuję złocisty purpurowy-----nawet dosć mocno! poczekaj jeszcze sięgasz po czerwone owoce nie jestem oblepiony kwiatkami jak migdałek--------------a pachniesz choć? tak dotykaj tu napinasz jak sąsiadka wiśnia zamieniasz w bukszpana rozchyl różę nie kłuje - leczy--- he he zależy co! poczekaj jeszcze czmielina bywa złocista i zielona--- trzmielina? klon urośnie wszędzie jak wajgela kwitniesz----- ta na długiej nodze? Stefan, Wybacz ale tak mi się pogmerało w twoim wierszu, wprowadził mnie w dobry humor, i to jego zaleta!piewco kwiecisty! pozdrawiam ciepło ES
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Sławciu, dz za trzmielinę, nie wiedziałem jak pisać to to. Poprawiłem. Cieszę się, że odczytałaś. Postrafiam, Stefan.
le_mal Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Wajgela -krzewuszka,krzew ozdobny,pięknie kwitnie.Ma różowe lub czerwone kwiaty. Porównanie na czasie.Wajgela teraz kwitnie.Nie można przejść obojętnie. pozdrawiam:)
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz, właśnie, a Ty?
le_mal Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Stefanie, czy dzisiaj siedziałeś w ogrodzie?
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak,w dwóch, w Lesie Księżnej, który jest bardziej mój, i w Oławie, który jest bardziej Henrietki, ale tam i tu byliśmy razem...
Ewa_Kos Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Bardzo ślicznie o tych krzewach - mam ich sporo. Może na lato ''Stefan z kwiecistego buszu''? Pozdrawiam wiersz bardzo wymowny; jak się tak ''zagłębić...'' EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Witaj Ewo, od poniedziałku jakoś fajnie.Dz.
Jego Alter Ego Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 mniam:) działa jak powinieńbukszpana hiii:) a najbardziej w mym guście pierwszy wers mniam mniam,no i reszta tez bardzo,rozmarzyłam się(o roślinkach też)pozdrawiam/martyna
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ćwicz Martynko.Dz.
Rekomendowane odpowiedzi