le_mal Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 kiedy mnie już nie będzie ślij mi kwiaty do nieba będę tęsknić jak zwykle twojego ciepła mi trzeba ślij mi najpierw goździki kiedy smutek ogarnie sam przyszyjesz guziki zupę gotujesz marnie wyślij też płatki róży ucałuj każdy z osobna twój czas bardzo się dłuży ze mną to niepodobna wiedz że do twojej kawy sypać dwie cukru łyżeczki dzień nie będzie ciekawy konfitura kwaśna z porzeczki kwiaty podlej w ogrodzie mówiłeś że są moje letnich nocy nie zapominaj tam w zachwycie siadaliśmy we dwoje
sława_zaczek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 kiedy mnie już nie będzie ślij mi kwiaty do nieba będę tęsknić jak zwykle twojego ciepła mi trzeba ślij mi najpierw goździki kiedy smutek ogarnie sam przyszyjesz guziki zupę gotujesz marnie wyślij też płatki róży ucałuj każdy z osobna twój czas będzie się dłużył ---- tutaj myślę że trochę trzeba zmienić ze mną to niepodobna bardzo romantycznie, i nareszcie dajesz sie poznać jako kochająca żona- pa, lemalko!Sz
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Czytam. Ale narymowałaś, poczytam jeszcze...
le_mal Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ogrody tak nastrajają. :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Wiesz, ostatni słupek jest super. mógłby robić za cały. Pozdrawiam, Stefan.
Ewa_Kos Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Wierszyk z tych lekkich i nastrojowych no i przyroda cała w kwiatach - ciepło i pachnąco. Pozdrawiam kwieciście:))) EK
le_mal Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Sławo, już poprawki są naniesione. Dziękuję /buźka. Stefanie ,dzięki. pozdrawiam.
EWA_SOCHA Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Lilko, nie ma lekko, póki co trzeba słodzić tą kawę i dżem z porzeczek, co zawsze zbyt kwaśny... wiedz że do twojej kawy sypać dwie cukru łyżeczki dzień będzie nieciekawy konfitura kwaśna z porzeczki i końcówka coś mi zgrzyta, ale jeszcze pomyślę, bo to może mi cos w głowie...;) wierszyk uroczy:) buziaki!!!
le_mal Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewuś dzięki za zerknięcie do mnie. Gdzie podziewasz się ostatnio? pozdrawiam ciepło:)
le_mal Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 i_e dziękuję za koment.Chciałam wyrazić tesknotę prostymi słowami. To taka próba bez metafor,nie wiem czy udana. Pozdrawim serdecznie.
le_mal Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Dziękuję za dobre słowa. Miłego dnia:)
le_mal Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ewo,w ostatniej też naniosłam małe poprawki:)))))))))
Rekomendowane odpowiedzi