EWA_SOCHA Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 kilka zielonych swetrów ich kolor nie będzie mi potrzebny cztery sukienki jasne sztandary jakaż ja byłam głupia w głowie karuzela walc z Trędowatej bolesna grawitacja i ta kawa wylewna idiotka bardziej niż ognia zawsze unikałam staników szukałeś ideologii niepokorne kuse spódnice zadzierające nosy na łódzkich ulicach zawstydzając jak żaden listy od Kaśki tu je utknęłam? po chwili pustostan wciśnięta w stertę oddechów nie szlocham po obiedzie wyprowadzam się do szafy
le_mal Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ewo,ciekawy pomysł na wiersz. Chyba zaraz polecę do swojej;) Nie jeste pewna co do wersyfikacji. Pozdrawiam.
EWA_SOCHA Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ani ja...:/ dzięki Liluś, jak na cos wpadniesz, to daj znać:) buźka!
le_mal Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
EWA_SOCHA Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 ooo zdecydowanie zmienia, w tym całym wierszu listy, to jedyny element, który nie gryzie, a łasi się jak kot:) resztę pewnie kupię:) no może poza końcówką, bo wynika, że po obiedzie nie szlocham:) choć i to przemyślę:)
le_mal Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Bez obrazy dla Kasi-to zostaw jak było:)
EWA_SOCHA Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 część już zmieniłam, z resztą wstrzymam się; dziękuję Lilko:))))
le_mal Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Teraz trzy ostatnie bardziej wyraziste.
sława_zaczek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 zdecydowanie- puenta bombowa, już my kobiety coś o tym wiemy, prawda? pozdrawiam ciepło SZ
EWA_SOCHA Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 dzwiewuszko; pomyślę nad reformami reszty; Stasiu; dziękuję za wgląd:) pozdrawiam serdecznie eva
Rekomendowane odpowiedzi