EWA_SOCHA Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 byłam wiatrem pogwizdującym na grubych palcach kominów wzniosłam się wysoko na poziom chmur a kiedy zaczęło padać tysiącem kropli rozbiłam się na miękkim piasku po raz pierwszy stanęłam na ziemi i wyrosły mi skrzydła wówczas się poznaliśmyniemądra ludzie nie latają chciał pomóc przywiązując nogę do stołu kolejne próby lotu uwieńczane szarpnięciem w dółzrobisz sobie krzywdę zdejmij te skrzydła one wciąż wyrastały nie wierzę powtarzał
sława_zaczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 tak tak latalo się latało, aż za maż wychodzić sie zachciało, i ten nicpń uwiążał bedną peelkę i podcina jej co noc skrzydła a ona sie nie daje. tylko jak długo? wszystko ma swoje granice pozdrawiam Evo! SZ
pathe Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 kilka słów drażni,a le niech zostanie jak jest. spodobał mi się. pozdr:)
Veronique Sijka Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 lepsze odrastające skrzydła niż wątroba :) "wszystkie próby lotu kończyły się szarpnięciem w dół" w tym miejscu mam jakiś zgrzyt ale nie przychodzi mi teraz do głowy coby tu można inaczej więc sie nie czepiam - ogólnie ja plussssuję :)
EWA_SOCHA Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm powiem tylko - mąż nadinterpretacją jest:) dzięki za wgląd eva
EWA_SOCHA Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może jednak podaj te wyrazy, coś wymyślę;) dzięki za wgląd; pozdarwiam eva
EWA_SOCHA Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję eva
pathe Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 a co powiesz na ale one wciąż we mnie wrastały
EWA_SOCHA Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 hmmm, tyle tylko, że wtedy byłyby to zawsze te same skrzydła, a za każdym razem wyrastaja inne;) pozdrawiam eva
Stanisław Kamykowski Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ja niestety na nie, gryzą mnie "mówił", "powiedział", "powtarzał" pozdrawiam:-)
EWA_SOCHA Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 dzięki za wgląd:) no i zawsze mogę to zmienić:) dzięki za uwagę:) pozdrawiam eva
EWA_SOCHA Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 byłam wiatrem pogwizdującym na grubych palcach kominów wzniosłam się wysoko na poziom chmur a kiedy zaczęło padać tysiącem kropli rozbiłam się na miękkim piasku po raz pierwszy stanęłam na ziemi i wyrosły mi skrzydła wtedy go poznałamniemądra ludzie nie latająpomogę ci przywiązał za nogę do stołu wszystkie próby lotu kończyły się szarpnięciem w dółzrobisz sobie krzywdę zdejmę ci skrzydła ale one wciąż ze mnie wyrastały nie wierzę powtarzał ~~~~ a to bezzz mówił, powiedział:) lepiej? ;>
Stanisław Kamykowski Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 dla mnie trochę lepiej, teraz widzę inne rzeczy, moja propozycja na drugą część tekstu (nie potrafię robić kursywy, więc ją dodaj jeśli chcesz) i ostrzegam, że wcale nie musi się spodobać wówczas się poznaliśmy "niemądra ludzie nie latają" chciał pomóc przywiązując nogę do stołu kolejne próby lotu uwieńczane szarpnięciem w dół "zrobisz sobie krzywdę zdejmij te skrzydła"
EWA_SOCHA Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 :) lepiej:)) dziękuję! szczególnie za "kolejne próby lotu uwieńczane szarpnięciem w dół" i pozbycie się drażniącego "go" :)
M._Krzywak Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ewo - za dużo tej 1 osoby, faktycznie. Na drugi raz może coś innego wprowadzic, "byłam" a potem np. "jako wiatr wysoko na poziom chmur" "po raz pierwszy na ziemi i wyrosły mi skrzydła" A zresztą pan Stanisław już to powiedział :) Ale przez to niestety, tak średnio. Pozdrawiam.
EWA_SOCHA Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 panie Michale, to o czym Stanisław Kamykowski pisał już jest zmienione, mnie i mi jest tylko w 2 miejscach- aż tak razi????? wywaliłam "mnie" z końca, reszty nie ruszam:)
le_mal Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zerkam pewnie na wersję już wygładzonę. Ewciu podoba się,lekko się czyta. Ja stawiam +. Pozdrawiam słonecznie.
EWA_SOCHA Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 dziękuje Lilko:) pozdrawiam eva
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Mieszają, zostaw, dla mnie fajny+. Pozdrawiam, Stefan.
EWA_SOCHA Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 dziękuję Stefanie; pozdrawiam eva
Rekomendowane odpowiedzi