kyo Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 żegnaj. spotkamy się wśród zapomnianych wierszy, przypłyniesz pozwalam ci dojrzewać, słucham znów zapominasz o wiśniach kandyzowanych jabłkach - moich słowach; wtedy chciałam pozwól mi znaleźć odkrywam nowe lądy w innych nikt nie puka - zagubione klamki kiedyś przypłyniesz w sierpniu zbieram głóg i pożółkłe listy układam w bukiet zwyczajnie podam dłoń, odpłynę na archipelagi – może kiedyś zobaczę dryfujący żagiel twojej bandery
Olesia Apropos Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 zlikwiduj trzy myślniki piękny :)
kyo Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 masz racje:) nie ma juz ich :)
M._Krzywak Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 zobaczę dryfujący żagiel - może bez tego "dryfujący" ? twojej bandery - i może bez "twojej" to pod rozwagę - a cała reszta to przysmak.
kyo Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 wiem ze z bandera przeholowalem:P to nie pasuje i bede zmienial, a ten dryf tez slaby ;) dzieki:)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Kyo, nie ma czegoś takiego jak żagiel bandery, tzn. od biedy mogę to zrozumieć, ale to wydaje się niezręczne. Myślałem trochę jak ci pomóc, ale to wszystko nie to - sam zmienisz najlepiej:) Jak powiedział Michał: reszta to przysmak. Pzdr!
kyo Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 wiem wiem ze dowalilem, nie przemyslana ta bandera. dzieki wielkie Pozdrowka :)
pathe Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 nikt nie puka - zagubione klamki tylko ten myslnik irytuje. reszta bardzo się podoba. udany wiersz.
Rekomendowane odpowiedzi