Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Może, jednak, zamiast jednego siwienia-srebrzenie?
Ewa_Kos Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj przepraszam "biel" była dalej więc też nie... Po prostu trochę odchudzić z tej siwizny. Wierszyk ładny bardzo. :-) witaj. no zrobię coś z tym tytułem,ale jak zabiorę wiersz na ''p'' za jakiś czas. Serdeczne dzięki za propozycję; pozdrawiam :))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Stefanie - dobry pomysł; chyba wysrebrzę kałużę w tytule, ale to jak będę zmieniać tytuł.:))) Pozdrawiam EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 No to ja się cieszę. A są jeszcze kwiatki, co mają siwe liście.
Ewa_Kos Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ''srebro w kałuży'' może być? Tak mi teraz wpadło na myśl. Pozdrawiam Kuzynko :))) EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ''srebro w kałuży'' może być? Tak mi teraz wpadło na myśl. Pozdrawiam Kuzynko :))) EK Patyna w kałuży, baby, patyna...
Rekomendowane odpowiedzi