Ewa_Kos Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 kiedy wychodzę z siebie mój kot jak anioł pilnuje stoję obok i istnieję tak przez chwilę bo wymyślam dla niego puszyste skrzydła
EWA_SOCHA Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 jak to sie dzieje, że koty tak pilnują naszego spokoju? tulą mruczeniem, odgadują nas, choć same pozostają nieodgadnięte; bardzo ładna miniatura:) pozdrawiam eva
Jego Alter Ego Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 fajne,ale..nie rozumiem:) no ale tak poza tym,może lepiej "stróż" zamiast "anioł" bo już w tytule jest anielsko:)+,rano wrócę i powiem za co,bo dzisiaj nie wiem:):)
le_mal Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Miniaturka ciepła i miła jak koteczek. One potrafią uspokoić. pozdrawiam milusio:)
zak stanisława Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 kot nastraja, pilnuje, mruczy i ..daje wenę Ewo -jak widać- sympatyczne te twoje kociaki. Mój kocur buntownik- znowu!I jak mam nie "mamrrrrudzić?" pozdrawiam ciepło kosów obojga płci >ES
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Koty są poetami, nasz Nestor napewno, nie rozumiem jego wierszy bo jest Syjamczykiem, ale są ciekawe.
Ewa_Kos Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 ...moje persy pdważają jakość dywaników na których śpią. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam:))) EK
Rekomendowane odpowiedzi