pathe Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 bardzo mi się podoba sposób w jaki ujęłaś tutaj czas. to krzyżowanie i obarczanie. ciekawei napisałaś. buziol
zak stanisława Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 tak więc kochani, jak widzicie sami, to osoba inne zdanie,(Ale trzeba sie wgłębić- nic za darmo!- AREK) ale fakt zagmatwane jest to życie, pokrzyżowane,(JARO) i wiersz to wyraża, dlatego trudno się czyta, jednym słowem dobrze treścią wyraziłam sens tego co w danej chwili czuje peel,(PATI) miło że wpadliście w gości, pozdrawiam serdecznie, i serdecznosci z okazji DD!he he
zak stanisława Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaro, kochanie nie smuć się , jeszcze czas na smutki przyjdzie sam- nieoczekiwany, teraz DD, czas radości! następny- nie wiem czy będzie weselszy, chyba że życie się ustatkuje- he he pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Meg, dzięki za sercowy karmel-( pięknie) i dobrze by było gdyby zegar nie miał nic do powiedzenia, a on tyka tak głośno! ale jest sposób- wyłączę baterię- he he pozdrawiam ciepłem niebieskiego spokoju.
Julia Valentine Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 świetna zabawa słowem i do tego sporo mądrego, przynajmniej jak dla mnie :) ogólnie podoba misię pozdrawiam serdecznie
zak stanisława Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 witaj Julio, miło że zajrzałaś, dawno cię nie było pozdrawiam ciepło
Julia Valentine Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj dawno, dawno dużo pracy i nauki miałam, na szczęście to już za mną :) pozdrawiam serdecznie, a wiersz na pradę na tak :)
Rekomendowane odpowiedzi