Anna_Tusk-Bieńkowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 skulona w sobie namiętność pęcznieje zaciska powieki jak pięść słucham leżącego na deskach szeptu sumienia (grymas zniecierpliwienia układa usta w krew) liczę minuty jeszcze tylko świszczące „nie” i nokaut ....mogę kochać
Jędrzej Burszta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Świetne! Tylko na co ten Gołota nieszczęsny? ;-) Pozdrawiam, JB
Izabella_Sendor Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Do ulubionych zabieram, a za fragment słucham leżącego na deskach szeptu sumienia osobne gratulacje;-)
Anna_Tusk-Bieńkowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziękuję za komentarze:)) oyey masz świętą rację,chyba sekundy:)) ale jako takie wewnętrzne liczenie zostaną już minuty oki?
Tadeusz_Hutkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dla mnie bardzo dobre. Gołota w tytule myślę , że nie bez powodu . Pozdrawiam Panią serdecznie. Tadeusz
Indian_Summer Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a co do tego wszystkiego ma golota?? ogolnie ciekawy pomysl na wiersz(o co chodzi z golota :|). no i polecalbym zamiast "licze minuty" to "sekundy"... juz samo slowo "minuty" wydluza ten wiersz sama swoja obecnoscia...
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Popieram, każdy inny bokser i każdej wagi, ale nie ten :-D
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie wiem, mi się za bardzo nie podoba, (czyli tak troszeczkę nie za bardzo) nie czuję tego wiersza, tak jakby nieco autorka opisywała wydarzenia z boku... jak dla mnie za prosto, oceniam to jako ktoś, ...co powiedzmy wie więcej na temat 'rund', ale żeby było jasno, ludzi nie boksuję ;) Pozdrawiam, Kai Fist
Rekomendowane odpowiedzi