Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 NATYCHMIAST! mieć czasu tyle ile wiatr przenosić wstecz zdarzenia nie być w niewoli czarta brak przemieniać w czyn marzenia kochać i wspierać się o ramię nie tworzyć nic z niczego wybierać mądrość po omacku szczęśliwie sięgać brzegu
Ena Ane Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ten rozkaz brzmi wspaniale Nasz panie generale!! W okowach codzienności Nie chcemy już tkwić!!
zak stanisława Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 marzenia w czyn zamieniamy my, wspaniałe, generale, damy czynnie do marzeń się zabieramy generała rozkazów słuchamy
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 widzę wojsko działa swojsko będę szczery mam ordery
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 rozpocznijmy operację wyruszamy na Bezeta jedna niech obnaży grację inne puszczą gaz z podnietą
czarna Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 byc wiatrem marzenie zatracać się w spełnieniu mądrze brzgi wybierać tworzyć lecz nie zanudzać chyba czarta poproszę chociaż to dla mnie zguba idę ...wykonać!
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 trzeba babskim sprytem z czartkiem trochę Czarną trochę Zaczkiem migiem otoczyć i wykroczyć
Waldemar Talar Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ja w wojsku również byłem lecz z kobietami nie slużyłem musiałem chłopom salutowac zamiast z nimi szydełkowac.
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 teraz możesz Waldemarze atakować manewrować głową słowem w łóżku w barze bez salutów celebrować
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyż byś musiał strzelać z procy? Czyż by ci nie dali "Broni"? Czyż byś poprzez całą słubę nic nie trzymał w swojej dłoni?
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 jak zzzzzie wuszka się wyziewa niech mundurek żwawo zdziewa niech wypachni sobie uszka i osaczy enpla w łóżku
Waldemar Talar Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Tak-łóżkowe bitwy nie robią krzywdy ofiar nie zbierają choc gorace bywają.
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 tylko żeby mi wojsko nie było (zbyt) łase na talary jak heta(e)ry
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Brak żołdu dla wojska bo w budżecie dziura? Brak bo o pieniądze Służba Zdrowia szura? Ja do was z apelem - żołnierze patrioci, żołd się wam należy nie bądźcie idioci. Nie dajcie się zwodzić na pola minowe żołd to przecież tylko marne kieszonkowe. A jak ktoś wam jeszcze te grosze zabiera to walcie ze skargą prosto do Leppera.
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 rozkazuję dziś dla wojska każda dzie wka ma być swojska uśmiech ma być wyborowy tułów goły i gotowy atakować niżej głowy
zak stanisława Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. żaczkiem czarną otoczyć? a kogo by tak między (kr)oczy migiem za fastrygę babskim sprytem pociągnąć?
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 zamiast ciągnąć za fastrygę celuj strzelaj spocznij i celować znowu pocznij
Waldemar Talar Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Jak tu strzelac gdy tarcza ruchoma raz się pokazuje a potem znów chowa a nie każdy przecie ma oko snajpera żeby za każdym razem trafic do cela.
Rekomendowane odpowiedzi