Patryk_Nikodem Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 ściągam w dół i wącham chmury deszczowej okolicy dzwony i dźwięk fortepianu na jednej linii przepraszam, właśnie całuję niebo mam ambicje zostać i przemoknąć nim na zawsze
Anna Maria K. Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Podoba mi się, szczególnie pointa. pzdr :)
Beenie M Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Zdecydowanie lepiej czuję się w amfiteatrze, niż w elektronicznym kościele. Chmury łaskoczą mnie w nos kroplami, muzyka płynie … i tak jest dobrze. Pozdrawiam serdecznie
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 mmm... mniam, bosko:)
Espena_Sway Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 krótko i na temat. dobry wiersz, wrócę jeszcze poczytać, bo czuję, że za każdym razem coś nowego odkryję zdrówka Espena Sway :)
patrycha Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 delikatny i kunsztowny, lubię taki styl czuje się, że ten wiersz wypłynął z Ciebie bez wymuszania :) Czekam na następne pozdrawiam chmurzyście
dragon-fly Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Aż czuć ten deszcz na skórze, pointa jest świetna, z resztą jak całość. Wywołuje dreszcze :)
pathe Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 bardzo się starałam ale nie moogę się czepnąć niczego:>
pathe Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 ale nie czuje deszczu na skórze jak poprzedniczka.może dlatego, że jestem ubrana i siedzę w mieszkaniu
Rekomendowane odpowiedzi