Lady_Supay Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 w zatłoczonym tramwaju tak wielu wokół podobnych do siebie żadnej oznaki dumy ani chęci zemsty zero miłości własnej która hartuje codzienność zmęczone wizerunki rannego stępienia trawione własnym jestestwem czasami blady uśmiech niepewność bez wyzwań bez wspomnień bez jutra z dnia na dzień
Yasioo Zimiński Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla mnie tylko ten fragment. cała reszta jest bardzo pospolita, kawa na ławe o sytuacji w tramwajach. gdyby chociaż to jakoś ubarwić metaforą jedną, czymś innym pewnie byłoby w porządku, ale wobec powyższego jestem na nie. zresztą co to za puenta - kiepska. a cała sytuacja nie mówi o niczym czego bym nie znał. pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Fajny ten Twój tramwaj Ewo, tylko smutno w nim, pozdrawiam, Stefan.
Jaro Sław Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 No to pogadaj z którym, zaraz się zaczną różnicować i pokażą uczucia..... Dla mnie - taki fałszywy obrazek wynikający z braku dociekliwości.... Ale ja nie jestem literatem, ani polonistą ..... Pozdrawiam.
Roman Bezet Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczego po "Pozdrawiam" nie ma trzykropka? ;) dyg b
Kasia_Szymańska Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nieoryginalne. Truizmy. Nie podoba się, niestety. Pzdr.
Stanisław Kamykowski Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 "bez jutra z dnia na dzień"-ostatni jak dla mnie na siłę-niepotrzebny pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 krótko i prosto - chyba trochę zbyt prosto. choć lubię takie codzienne wiersze, to jednak przydało by się trochęzagmatwania, niedopowiedzeń zdrówka i serdeczności Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi