kyo Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 jeśli odpowiesz pójdziemy tam razem zbierzemy małe japonki z jeziora, pamiętaj kapelusze dodają lat - między włosami a głosem niny simone; przeciąganiem nut na drugą stronę woda wygładza stopy srebrem – masz tak chłodne nazwisko; wild is the wind dasz mi więcej niż wtedy; pamiętasz - dojrzewają grudniowe kwiaty trzeba je pielęgnować; zapominam - nawet słonie czasami płaczą
zak stanisława Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 ładnie, ale ja jak założe kapelusz jestem wyższa i młodsza, nie mówiąc o tym,ze ładniejsza, he he pozdrawiam ciepło!ES
kyo Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 ja kapeluszy nie nosze, kiedys robilem furore w kapeluszu dziadka. tu raczej bazowalem na stereotypie:P dziekuje:) Serdecznie pozdrawiam:)
Espena_Sway Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 dobry wiersz, dziwię się, że wklejasz do warsztatu. a rusz do P ! :). P.S. lubię kapelusze, kaszkiety i wszelkiego rodzaju nakrycia głowy - nawet latem. ot, interesujący dodatek zdrówka Espena Sway :)
kyo Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 a gdzie mam wklejac?:P dziekuje, tez lubie wszelkie dodatki:) Pozdrawiam
Jego Alter Ego Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 kyo Ty zdolniacho,Espenka ma rację,na cholerę tym drażnisz w warsztacie,wszak to dzieło skończone i dobre więc jazda do P, wtedy zabiorę:) pozdrawiam
EWA_SOCHA Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 kapelusze dodają lat - między włosami a wiersz ma bardzo miły nastrój:))) mi się bardzo podoba:) pozdrawiam eva
EWA_SOCHA Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 a właśnie, że nie, mi się on kojarzy z beatlesami:) tylko jeszcze można by dodać "do"
Yasioo Zimiński Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mi się kojarzy z Elvisem ;)
kyo Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 prosze posluchac Nine Simon, to nie elvisy i bitlesy:PPP zopelnie inna poetyka, a tytul jest extra:P najlepiej sluchac piosenki wild is the wind i czytac wiersz. na wszystkich dziala:))) Pozdrawiam i dziekuje za komentarze
EWA_SOCHA Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 nie zrezugnuję z protestów o "a"!!! ochyda! :)
kyo Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 no dobra, ale czy jak wywale 'a' to mi sie nie ulozy z 4 i 5 wersem, bede poprawial:P
kyo Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 pasuje:D? to sie ciesze:)))) ufff;)
Rekomendowane odpowiedzi